Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Ben de Olcay'a bıraktım"

"Ben de Olcay'a bıraktım"

Beşiktaş'ın Bursaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Jose Sosa açıklamalarda bulundu.

"Ben de Olcay'a bıraktım"

Olcay'ın golünde topuk pasıya asist yapan Sosa, galibiyette katkısı bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Arjantinli futbolcu bu maçta galibiyetin kendisi ve tüm takımı çok sevindirdiğini belirtirken golü "Ceza sahası köşesinde iyi bir yerdeydim,. 2-3 oyuncunun üzerime geleceği belliydi. Olcay iyi bir yerdeydi. Ben de ona bıraktım" sözleriyle anlattı.

Bursa'da Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü atan Olcay Şahan güvenlik nedeniyle siyah-beyazlı taraftarların alınmadığı maçta seyincisini unutmadı. Yıldız futbolcu sevinci sırasında boş tribünlere koşarak taraftarlara mesaj yolladı.

Franco: "Oyunumuzu bozdular"

Beşiktaş'ın Kolombiyalı stopere Pedro Franco, Bursa zaferini şu sözlerle değerlendirdi: "İyi bir takıma karşı zorlu bir maç oynadık. İlk yarı iyi baskı yaptılar. Oyunumuzu bozdular.
2. yarıda bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Bunu başardığımıza inanıyorum. İyi bir futbol ortaya koymasam da böyle günlerde sonuna kadar dayanıp kazanmak önemli. Biz de bunu yaptık. Biz bir takımız, takım olarak oynadık. Benim yanımda kimin oynadığı ya da kimin oynayıp oynamadığı önemli değil. Önemli olan kazanmak."

Haberin Devamı