Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Ben kimseyi aldatmadım"

"Ben kimseyi aldatmadım"

Antalya maçında takımına penaltı kazandıran Cenk Tosun, kendisini yere attığı yönünde yapılan eleştirilere yanıt verdi:

"Ben kimseyi aldatmadım"

“Pozisyon çok açık. Bu neden bu kadar mevzu oldu, anlamadım. Top önümde, koşuyorum. Rakip önüme bacağını koyuyor ve vücut temasıyla beni düşürüyor.”

BEŞİKTAŞ’IN önceki gün Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmanın 64. dakikasında kazandığı penaltı çok konuşuldu. Özellikle Akdeniz ekibinin hocası Rıza Çalımbay bu penaltı kararına isyan ederken bazı yorumcular da Cenk Tosun’un hakem Cüneyt Çakır’ı aldattığı görüşünü savundular.

ANCAK milli santrforun buna itirazı var... 26 yaşındaki golcü oyuncu pozisyon hakkında konuşurken “Ben kimseyi aldatmam. Pozisyon çok açık aslında. Bunun neden bu kadar mevzu edildiğini de anlamadım. Top önümde, ben koşuyorum ve kaleciyle karşı karşıyayım. Rakip önüme bacağını koyuyor ve vücut temasıyla da beni düşürüyor.

‘DÜŞMEDİM, DÜŞÜRÜLDÜM’

İNSANLAR pozisyonu dikkatli izlesin. Ben orada ne yere atlıyorum ne de hakemi aldatıyorum. O süratle koşarken biri size çelme takarsa düşersiniz. Kimler hangi pozisyonlarda penaltı bekliyorlar. Ne pozisyonlara çıkıp ‘Penaltıydı’ diyorlar. Ben kimseyi aldatmam. Ayrıca o pozisyonda penaltı alma gibi bir düşüncem de yoktu. Zaten net bir fırsat yakalamıştım ve artık topa vurmaya hazırlanıyordum. Ayakta kalıp şutu atmam gerekiyordu ancak darbe gelince yere kapaklandım. Düşmedim, düşürüldüm. Asla kendimi yere atmadım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı