Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Ben o golü nasıl yerim!"

"Ben o golü nasıl yerim!"

Castro'nun şutunda topu içeriye alan Volkan Demirel, İzmir dönüşü golün görüntüsünü izleyip isyan etti:

"Ben o golü nasıl yerim!"

“Sezona çok hırslı başlamıştım. Çok da çalıştım. 94 kiloya kadar düşüp, fiziğimi iyi duruma getirdim. Daha iyi olmam gerekirken böyle goller yemek beni çok üzüyor.”

SEZONUN açılış maçında 3 puana mal olan bir hataya imza atan Volkan Demirel’in dünyası İzmir’de başına yıkıldı. Andre Castro’nun cılız şutunda topu önce tutup sonra içeriye alan kaptan, dönüş yolculuğunda kendisine isyan etti. Uçakta kendisine moral vermeye çalışan takım arkadaşlarına içini dökmeyi de ihmal etmeyen deneyimli eldiven, kalitesine hiç de yakışmayan o golle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“SEZON biter bitmez yönetimle sözleşmemi görüşüp, 1 dakikada imzayı attım. Hem yaz tatilinde hem de kampta kafam çok rahattı. Sezona çok istekli ve hırslı başlamıştım. Aykut Kocaman beni çok iyi tanıyor ancak sıfırdan bir başlangıç

yapmak istedim.

GERÇEKTE çok sıkı çalıştım. ‘Kilolu’ yorumlarına maruz kalmamak için 94’e kadar düştüm. Şu an daha iyi olmam gerekirken böyle goller yemek beni çok daha fazla üzüyor. Ben o golü nasıl yedim hâlâ inanamıyorum.

Haberin Devamı

DEFALARCA SEYRETTİ

ÖTE yandan Volkan, İstanbul yolculuğu sırasında arkadaşlarıyla yaptığı konuşmadan sonra koltuğunda adeta çöktü kaldı. Uçağa binmeden kaydettiği golün görüntüsünü defalarca seyreden 35 yaşındaki file bekçisinin oldukça sinirli ve mutsuz olduğu öğrenildi.