Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Ağrısız sancısız bir maç olsun'

'Ağrısız sancısız bir maç olsun'

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid HalilhodziÇ, 2. haftada oynanacak F.Bahçe derbisi öncesi temmenide bulundu:

'Ağrısız sancısız bir maç olsun'

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, futbolculara dayanıklılık?ve tıbbi testler yaptıktan sonra Hall in Tirol kasabasına geldiklerini, bu testler sonrası aldıkları bilgilere göre çalışmalarını burada gerçekleştirdiklerini belirtti. Dün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 61 yaşındaki Boşnak hoca, testlerde birçok oyunun uzun zamandır idman, koşu yapmadığını tespit ettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“TRANSFERDE neler yaşandığından, her şeyden haberdarım, bunun için sabit fikirlerim var. Ben Trabzonspor’a 10. veya 12. sıraya oynamak için gelmedim. Trabzon’a gelmemin nedeni yüksek performans ile 1., 2., 3. sıra. Bunun için kadromuzun sağlam olması gerekiyor.

‘ÜCRETLERİ YÜKSELDİ’

TARAFTARLARIN yoğun ilgiyle stada gelmek istediğini biliyorsunuz ama bazen disiplin konularında bazı hatalar olabiliyor. Umarım bundan sonra hem Trabzonspor hem F.Bahçe için ağrısız, sancısız, güzel bir maç olur.

CEZAYİR Milli Takımı’nda birkaç oyuncunun buraya gelip benimle oynamak istediğini söyleyebilirim ama bildiğiniz gibi Dünya Kupası’ndan sonra oyuncuların ücretleri o kadar yükseldi ki o yüzden pazarlık ve konuşmamız çok uzun sürüyor.”

Haberin Devamı