Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Beni değil Biliç'i sorgulayın'

'Beni değil Biliç'i sorgulayın'

Beşiktaş derbisinin devre arasında yaşanan olaylar nedeniyle Etik Kurulu'na sevk edilen Emre kendini savundu:

'Beni değil Biliç'i sorgulayın'

“Soyunma odası koridorunda kimseye küfür etmedim. Rakip hocanın sahada bana kendi dilinde ettiği küfürlere tepki gösterdim. Burada sorgulaması gereken biri varsa o da kötü sözlerin sahibi Biliç’tir.”

TEMSİLCİ raporlarında yer almayan ve ortaya çıkan görüntülerin de yayıncı kuruluşa ait olmamasından dolayı TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkine gerek görülmeyen F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisinin devre arasında yaşanan olaylarla ilgili Etik Kurulu’na gönderildi.
OLAYA ilişkin olarak “Basın ve yayın organları tarafından kamuya sunulan görüntülerdeki Etik Talimatı’nın m.10 ve m.11’e aykırı hareketleri nedeniyle F.Bahçeli Emre Belözoğlu Etik Kurulu’na sevk edilmiştir” açıklaması yapılırken, milli futbolcu bu sevke anlam veremediğini belirtti.
SOYUNMA odası koridorlarında siyah-beyazlıların hocası Slaven Biliç hakkında ağzından tek bir kötü söz çıkmadığını belirten 35 yaşındaki oyuncu, “Herkes şunu bilsin ki, ben derbinin devre arasında kimseye küfür etmedim. Sadece Beşiktaş’ın hocasının sahada bana kendi dilinde sarfettiği küfürlere tepki gösterdim. Çünkü bana sarfettiği kötü sözün ne anlama geldiğini biliyorum. Yani burada sorgulanması gereken biri varsa o da kötü sözlerin asıl sahibi Biliç’tir” ifadeleriyle kendisini savundu.
MEN CEZASI ALMAYACAK
BU arada Etik Kurulu’na gönderilen Emre’nin ceza alıp almayacağını merak edenleri de bilgilendirelim. Şayet tecrübeli oyuncu PFDK’ya sevk edilseydi, men cezası alması kesindi. Ancak yayıncı kuruluş dışındaki TV’lerin görüntülerinden yola çıkan Etik Kurulu, Emre’ye en fazla kınama cezası verebilecek.

Haberin Devamı