Gazete Vatan Logo
Futbol 'Beni kimse aramadı'

'Beni kimse aramadı'

Yıldız futbolcu 31 Ekim’den bu yana devam eden suskunluğunu bozdu ve yönetime de mesaj gönderdi

'Beni kimse aramadı'

BEŞİKTAŞ’TA en son 11 Kasım’da yine G.Antep BŞ ile oynanan kupa maçında ilk 11’de forma giyen Bobo’nun dönüşü muhteşem oldu. Schuster ile sorun yaşayan, Almeida’nın gelmesiyle geri plana itilen Sambacı yıldız dün gece attığı 2 golle klasını konuşturdu. Beşiktaş formasıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda 36. maçına çıkan ve 24. kez fileleri havalandırmayı başaran yıldız futbolcu 31 Ekim’den bu yana devam eden suskunluğunu da bozmuş oldu.

BOBO maç sonu yaptığı açıklamada sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini belirtirken, şu ana kadar kimse ile görüşmediğini söyledi. Brezilyalı golcü, Almeida’nın gelişinden sonra 11’de fazla şans bulamaması ile ilgili ise “Hocamızın kararına saygı duymalıyız. 3 günde bir maç oynuyoruz. Burada her futbolcuya görev düşecektir. Önemli olan görev verildiğinde en iyisini yapmak” dedi.

Quaresma rövanşta cezalı

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, İnönü Stadı’ndaki şov gecesini şık bir frikikle kapatırken, golünü attıktan sonra kulübeye koşup sevinci Rüştü Reçber’e sarılarak yaşadı. Bu arada Quaresma dün akşam G.Antep BŞ karşısında gördüğü sarı kartla cezalı durumu düştü. 27 yaşındaki Portekizli yıldız yine kupada 2-3 Mart tarihlerinde oynanacak G.Antep BŞ maçında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Ekrem: Mevki fark etmez

BEŞİKTAŞ’TA dün sağ bek olarak görev yapan Ekrem Dağ, nerede görev verirse onu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Hilbert’in de kendisinin de sağ bekte % 100 performans göstermeye çalıştığını ifade eden Ekrem, maçla için ise “Kontrollü başladık, gollerle rahatladık. İlk maçı kaybetmiştik. Önemliydi, mutlu ayrıldık” dedi.

‘Kupayı cok istiyoruz’

BEŞİKTAŞ’TA teknik direktör Bernd Schuster’in cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Tayfur Havutçu, hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası’nda finale çıkıp kupayı kazanmak olduğunu söyledi. Havutçu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında işi ilk maçta bitirmek istediklerini ifade eden Havutçu şunları söyledi:

“İKİNCİ maça bir şey bırakmak istemiyorduk. Bu tarz karşılaşmaların ikincisi risklidir. Üst üste bulduğumuz gollerle rahatladık. Bu şekilde işimiz daha rahat oldu. Farklı galip geldik. Herkesi memnun ettiğimize inanıyoruz. Az görev alan oyuncular oynadı. Orta sahada değişik oynadık. Oyunumuzu etkiledi.

‘Q7’YE TALİMAT YOKTU’

GENÇ hoca Quaresma’nın sarı kartıyla ilgili olarak ise Normal bir sarı kart gördü. Topa vurdu. Yapmaması gereken bir hareketti. Dışardan talimat gelmediği halde sarı kart gördü” dedi.

‘Yemeden fark çok güzel’

BEŞİKTAŞ savunmasının en önemli silahlarından biri olan Tomas Sivok, G.Antep Büyükşehir Belediye maçını gol yemeden farklı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çek futbolcu takım savunmasında tüm oyunculara görevler düştüğünü ifade ederken karşılaşma sonrasında şu açıklamaları yaptı:

“1-2 kişi savunma yapmadığında bunu tolere edebiliyorsunuz. Ancak bu sayı daha fazla olduğunda sadece arkada oynayan oyuncularda sorun varmış gibi görünebiliyor.

‘DÖNÜŞLER SIKINTILI’

Bu yıl daha ofansif bir futbol oynuyoruz. Geri dönüşlerde bazen sorun yaşayabiliyoruz. Zamanla bunu da aşacağımızı düşünüyorum.”

Haberin Devamı