Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Benim buraya gelmemin nedeni...'

'Benim buraya gelmemin nedeni...'

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, B. Dortmund yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu.

'Benim buraya gelmemin nedeni...'

Yenilgi sonrası asıl hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Prandelli, "Benim buraya gelmemin nedeni 4. yıldız hedefiydi. Ligde ikinci sıradayız ve daha yukarı çıkabilmek için çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde çok güçlü takımlar ve her geçen gün daha da güçleniyorlar" ifadelerini kullandı.

Prandelli, Arsenal hezimetinin ardından Borussia Dortmund faciası sonunda da asıl hedeflerinin Şampiyonlar Ligi değil, Süper Lig'de şampiyonluk olduğunu söyledi:

"Güçlü bir takıma karşı oynadık. İyi koşan, komple bir takımlar ve uzun yılardır birlikte oynuyorlar, birbirlerini tanıyorlar ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hedefliyorlar. Hedefimiz her zaman Süper Lig. Bunu daha önce de söyledik.

'OLCAN'I DİNLENDİRDİM'

Bazı dışarıda kalan oyuncular her zaman daha iyi görünür. Bruma'nın daha fazla gelişmesini istiyorum. Kendisi milli takım kampından sakat bir şekilde dönmüştü. Olcan ise F.Bahçe'ye karşı dişlerini sıkarak oynamıştı, ağrısı vardı. Onlar çok fazla koşuyorlar. Bu maçta dinlendirip lige daha sağlıklı halde bırakmak istedim ikisini de.

Haberin Devamı

Benim buraya gelmemin nedeni 4. yıldız hedefiydi. Şu an Süper Lig'de ikinci sıradayız ve sezon sonunda hedefimize ulaşabilmek için çabalıyoruz. Her zaman bunun için çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde daha güçlü takımlar var ve her geçen gün daha da güçlü oluyorlar. Bizim de onlara karşı koyabilmemiz için daha fazla çalışıyoruz."