Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ‘Beraberlik bize yetmez’

‘Beraberlik bize yetmez’

Aykut Kocaman, Başakşehir ile cumartesi günü oynayacakları maçın kendileri için çok kritik olduğunu söyledi ve ekledi: Bu karşılaşmada beraberlik bile bizim için yeterli olmaz.

‘Beraberlik bize yetmez’

Fenerbahçe, yeni sezona büyük hayal kırıklıklarıyla başladı. Ligde 3 maçta 5 puan alabilen Aykut Kocaman ve öğrencileri, Avrupa Ligi’ne ise Makedon ekibi Vardar karşısında havlu atarak taraftarlarını tam anlamıyla kahretti. Milli araya Gençlerbirliği galibiyetiyle giren Fenerbahçe’de tüm gözler Başakşehir mücadelesine çevrildi. Teknik direktör Aykut Kocaman, güçlü rakipleriyle cumartesi günü oynayacakları karşılaşmanın kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Kocaman, “Başakşehir ile zorlu bir maç oynayacağız. Bu karşılaşmada beraberlik bile bizim için yeterli olmaz. Taraftarlarımızı arkamıza almak ve olumsuz havayı dağıtmak için Başakşehir’i yenmemiz şart” diye konuştu. Başarılı teknik adam, en büyük temennisinin Van Persie dışında milli takımlarda fire vermemek olduğunu sözlerine ekledi.

Eksik çok durmak yok

Sarı-Lacivertliler, Başakşehir ile oynayacakları maçın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Dün yapılan idmanın ilk bölümünde futbolcular salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Ardından sahada 5’e 2 top kapma oyuncu ve pas çalışmasının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla antrenman noktalandı. İdmana milli takımlarına giden 9 futbolcu katılmazken, Mehmet Ekici ve Yiğithan Güveli ise kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

Haberin Devamı

Zorlu maçta 4 yıldız yok

Sarı-Lacivertliler’de Aykut Kocaman, sakat oyuncular nedeniyle sıkıntılı. Sezonun ilk hazırlık maçı olan Juventus Bükreş karşılaşmasında sakatlandığından beri takıma katılamayan Mehmet Ekici, Başakşehir karşısında da görev yapamayacak. Milli takımdan sakat dönen Van Persie, henüz iyileşmeyen Alper Potuk ve bir türlü hazır hale gelemeyen Fernandao da Başakşehir mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.

Yıldırım&Kocaman moral oldu

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, kulübün gelenekselleşen bayram töreninde yaptıkları açıklamalarda futbolculara sahip çıkmışlardı. Hem Yıldırım hem de Kocaman, oyunculara gösterilen tepkinin aşırıya kaçtığını, bunun doğru olmadığını söylemişlerdi. Başkan ve teknik direktörün kendilerine sahip çıkması, futbolcuların yüzünü güldürdü. Sık sık tribünlerin tepkisiyle karşılaşan oyuncular, bu

Haberin Devamı

sözlerle moral buldu.

Başakşehir biletleri satışta

Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan ligin 4. hafta mücadelesi için biletler satışa çıkartıldı. Dün Yüksek Divan kurulu, kongre ve temsilci üyelere satış yapılırken, bugün

Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri bilet alabilecek. Genel satış ise yarından itibaren başlayacak. Zorlu maçın bilet fiyatları 50 TL ile 400 TL arasında değişiyor.

(Fanatik)