Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Beşiktaş 6'da 6 yapsa bile..."

"Beşiktaş 6'da 6 yapsa bile..."

Rıdvan Dilmen Yüzde 100 futbol programında Beşiktaş - Göztepe maçını yorumladı.

"Beşiktaş 6'da 6 yapsa bile..."

Rıdvan Dilmen Yüzde 100 futbol programında Beşiktaş - Göztepe maçını yorumladı. Dilmen "Beşiktaş bundan sonra 6'da 6 yapsa bile şampiyonluk yarışında ipler Galatasaray'ın elinde" dedi.

Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş - Göztepe maçıyla ilgili yorumları;

Beşiktaş 3-1'den sonra rakip 10 kişi kalınca pozisyonları golle sonuçlandırıyor. Maçta 6 golün çıkmasının birinci nedeni buraya beraberliğe değil kazanmak üzerine gelmiş. Bir hayli riskli ve kontrolsüz atağa çıktılar. Böylesine farklı bir skor oldu. 2 dakikada beşlik yaptılar. Büyük takımlar bu tür fırsatları kaçırmaz.

Tamer hoca Selçuk'u çıkardı. Çok tecrübeli bir oyuncu. Selçuk gibi deneyimli bir oyuncunun maçtan çıkarken Tamer hocanın yardımcısına yaptığı hareket doğru değildi.

İpler Galatasaray'ın elinde

Beşiktaş'ın 6 maç kazanması kendi adına yetmeyebilir. Bütün ipler Galatasaray'ın elinde biraz. En kötü Beşiktaş'ın Türk Telekom Stadı'na bu farkla gitmesi lazım.

İşte Rıdvan Dilmen'in Yüzde Yüz Futbol'da ilk yarı yaptığı değerlendirmeler...
Beşiktaş önümüzdeki Galatasaray - Başakşehir maçından faydalanmak için kazanmak istiyor. Hoca maceraya gitmedi. Ben aynı stilimle oynarım. Riske girmem dedi. Medel de bir kez teşebbüs etti ikinci de golü attı.
Göztepe gibi takımların maça ortak olması için bir tane atması lazım. Talisca çok etkili. Bir forvet arkası bu kadar olur. Kafayla gol atıyor, faul alıyor. Lens biraz kıpırdadı. Göztepe'nin eksik kadrosu Beşiktaş'ın eksik kadrosu ile başa çıkamadı. 2-0'ları hiç sevmem. 3-0 iyidir. 1 gol yersin panik yaparsın. Keyifli maç oluyor. Beşiktaş seyircisi de geldi maça. Göztepe seyircisinin çoşkulu olması ev sahibi takım taraftarını ateşliyor.
Faul varsa kırmızı
Lens'in pozisyonunda o kadar izlememe rağmen karar veremedim. Beşiktaş'ın 2. golünde Caner korneri hafif hareketliyken kullandı ama bunu hakem nereden görecek. Lens'in pozisyonunda faul varsa kırmızı kart. Yüzde 60 faul var.
Talisca'nın yüzdesi çok iyi. 10'da 6 yaptı. Caner ayağı iyi olan oyuncu. Bu avantaj kadar dezavantajı da var. (Fanatik)

Haberin Devamı