Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Beşiktaş'a haksızlık edildi'

'Beşiktaş'a haksızlık edildi'

Kartal'ın Arjantinli futbolcusu Sosa, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Arsenal'e haksız yere elenerek gruplara kalamadığını ifade etti

'Beşiktaş'a haksızlık edildi'

Kartal'ın son transferi Jose Ernesto Sosa, yeni takımının haksız yere Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamadığını söyledi. Arsenal karşısında iki maçta ortaya koyduğu futbolla Beşiktaş'ın turu hak ettiğini söyleyen Arjantinli, şöyle devam etti: "Artık takım olarak bundan sonrasına bakacağız. Biliyorum ki futbolcularla tek tek ilgilenen ve kolay iletişim kurabilen bir teknik direktöre sahibiz. Ben de takıma katılarak yeni arkadaşlarımla neler yapabildiğimi göstermek istiyorum."

TARAFTARI BİLMEYEN YOK

Beşiktaş taraftarının dünyanın her yerinde tanındığını söyleyen Sosa, "Arjantinli oyuncular genelde savaşçı kimlikleriyle tanınır. Her futbolcu büyük kulüpte oynamak ister. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte olduğum için mutluyum. Beşiktaş taraftarını bilmeyen yok. Onların vereceği destekle sahada elimden geleni yapacağım. Beşiktaş'ta hangi kupayı kazanmam gerekiyorsa hepsine tabilim" diye konuştu.

Öve öve bitiremedi

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın yeni transferi Jose Sosa'yı BJK TV'ye değerlendirdi. Sosa'nın büyük bir yetenek olduğunu ifade eden Rumen hoca, "Sosa Metalist Kharkiv'de çok iyi bir sezon geçirdi. Gerçekten çok başarılı bir oyuncu. Beşiktaş taraftarını etkileyeceğinden eminim. Sosa Beşiktaş yapısının içinde kabul görecektir" dedi.

Haberin Devamı