Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Beşiktaş'ı iyi şekilde temsil edin"

"Beşiktaş'ı iyi şekilde temsil edin"

Beşiktaş yönetimi Dünya Kupasında mücadele edecek Pepe, Quaresma ve Vida'dan ekstra performans bekliyor.

"Beşiktaş'ı iyi şekilde temsil edin"

BEŞİKTAŞ, Dünya Kupası’nda kulübü temsil eden futbolcularından yüksek performans bekliyor. Siyah-beyazlılar önceki gün Portekiz Milli Takımı’nda oynayan Ricardo Quaresma ve Pepe ile Hırvatistan Milli Takımı’nda görev yapan Domagoj Vida için başarı mesajı yayınlarken bu üçlünün maçları yakından takip edilecek.

BU durumun ise iki temel sebebi var. Birincisi kulübün en iyi şekilde temsil edilmesi, ikincisi ise sergiledikleri performansa göre gelecek muhtemel transfer teklifleri. Ligi 4. sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi’nin de dışında kalan siyah-beyazlılar bütçeyi yüzde 40 oranında küçültmeyi planlarken yüksek bonservis önerilmesi durumunda bu oyuncuların satışı da değerlendirmeye alınacak. Ancak Pepe ve Vida stoperde görev yaptığı için bu oyunculardan birinin takımda kalması hedefleniyor.

3’ÜNÜN YILLIK MALİYETİ 10 MİLYON EURO

ÖTE yandan bu üçlünün yıllık maliyeti kulübe yaklaşık 10 milyon Euro. Senede 4 milyon 750 bin Euro garanti ücret alan Pepe’nin 1 yıl, 3 milyon Euro alan Vida’nın 3 yıl, 2.1 milyon Euro ödenen Quaresma’nın da 2 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Satıştan gelecek paranın yanı sıra en az iki oyuncu ile vedalaşılmasıyla birlikte önemli bir maliyetten de kulüp kurtulmuş olacak.

Haberin Devamı