Gazete Vatan Logo
Futbol 'Beşiktaş'ın rakipleri de teklif yaptı'

'Beşiktaş'ın rakipleri de teklif yaptı'

Yeni transferden bomba açıklama

'Beşiktaş'ın rakipleri de teklif yaptı'

Beşiktaş'ın yeni transferi Julien Escude ve Futbol Kıomitesi Başkanı Tamer Kıran, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen tören basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNA ÖRNEK OLACAĞIZ"

İlk olarak söze başlayan Kıran, "Bundan sonraki transfer politikamız Türk futboluna örnek olacaktır. Transfer hovardaca para harcamak değil, ihtiyaca göre transfer yapmaktadır. Escude profesyonelliğiyle takımımızdaki genç isimlere örnek olacak ve değer katacaktır" dedi.

"TÜRKİYE LİGİ İYİ BİR LİG"

Tamer Kıran'ın ardından görüşlerini dile getiren Escude, "Burada olamktan dolayı onur duyuyorum. Çok büyük bir mücadele içinde olacağız. Ben elimden geleni yapıp, bu takımı en üst sıralara taşımak için çalışacağım. Bugüne kadar yapmış olduğum işimi burada daha üst seviyelere taşımak istiyorum. Biraz da Türkçe öğrenmek istiyorum. Önceden duyduğum gibi Türk ligi iyi bir lig, takımlar arasında mücadele olan bir lig. Takım arkadaşlarıma kısa sürede adapte olup başarılı olacağım.

KIRAN'DAN TUNCAY ŞANLI AÇIKLAMASI

Basın toplantısında Wolfsburg ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Tuncay Şanlı ile ilgilenip ilgilenmedikleri sorulan Kıran, "Tuncay Şanlı ile ilgili menajerleriyle ilgili olarak bize ulaşan bir teklif yok. Dolayısıyla şu an için gündemizde değil. Yarın McGregor'ın imza töreni olacak. Transfer çalışmalarında birer birer hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

"QUARESMA'NIN TAKIMA DÖNMESİ ZOR"

Kıran, Ricardo Quaresma hakkında ise "Quaresma ve diğer oyuncularımız için teknik heyetle alınan bir karar var. Kendilerine kulüğp bulmalarını söyledik. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda bu isimleri elimizden çıkartmayı düşünüyoruz. Teknik anlamda bir şey diyemem ama bu aşamadan sonra Quaresma'nın ekonomik anlamda takıma geri dönmesi zor" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİNDEN DE TEKLİF ALDIM"

Fransız savunma oyuncusu Escude, "Bana bir çok teklif geldi. Beşiktaş'ın rakip takımlarından da teklifler geldi. Ancak Beşiktaş beni daha çok heyecanlandırdı. Ben de Beşiktaş'ın bana gösterdiği ilgiye karşılık vermek istiyorum" diyerek heyecanlı olduğunu belirtti.

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN DE..."

Türk futbolcu hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Ajax'ta hem şampiyonluğa oynuyordum. Sevilla'da ise her maçı kazanıp iyi derece elde etmeye çalıştık. Şampiyonlar Ligi'ne de katıldık. Türkiye Ligi'nin de zorluğunu biliyorum. Beşiktaş'ta Portekizli oyuncuları biliyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de uluslararası oyuncuları var. Türkiye'nin kaliteli bir lig olduğunu düşünüyorum. Mehmet Topal, Nihat, Emre gibi Türk futbolcuları da tanıyorum" dedi.

14 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Escude Beşiktaş'ta giyeceği forma numarası hakkında "Sevilla'da 7 sezon 14 numarayla oynadım. Beşiktaş'ta da hayatım boyunca bana uğur getiren 14 numarayı giyeceğim" diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı