Gazete Vatan Logo
Futbol 'Beşiktaş stat değişikliği isterse...'

'Beşiktaş stat değişikliği isterse...'

Akhisar Başkanı Hüseyin Eryüksel, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş stat değişikliği isterse...'

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Hüseyin Eryüksel'in yaptığı açıklamalar...

"Bugün, Fenerbahçe daha iyi oynadı. Tebrik ediyoruz. 37 puanımız var. Yukarıdan biraz koptuk gibi, hedefimiz ilk 6. En iyi hedef o. İnşallah onu yakalarız."

"KIŞ ŞARTLARINDA ANCAK BU KADAR"

Zemin ile ilgili gelen soruya Akhisar Başkanı, "Biz zemine 27 gün önce müdahale ettik. Maçları 1 hafta dışarıda oynadık. Fenerbahçe, bizim başka yerde oynamamızı istedi. Kış şartlarında ancak bu kadar düzeltilir. Renk farklılıkları sizi aldatmasın. 1 hafta sonra bu zemin aynı rengi bulacak. biz burada devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

"BEŞİKTAŞ İSTERSE DE KABUL ETMEYİZ"

Beşiktaş'ın stadyum değiştirme isteği olursa sorusuna Eryüksel, "Biz kabul etmeyiz. Stadın değişmesi, 18 oyuncunun gitmesiyle olmuyor. Reklamlar, ledler, maliyetler her şey devlete gidiyor o zaman. Bizim bütçemiz kısıtlı. Bütün direnç noktamız bu. Buna hayır demek doğru olmaz. Diğer tüm takımlar gelip burada oynayacak." cevabını verdi.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE 110 DEDİ, BİZ DE 110 DEDİK"

Fenerbahçe taraftarlarına uygulanan ve eleştiri toplayan 110 TL'lik bilet fiyatıyla ilgili olarak Eryüksel, "Bu fiyatları, rakibimize bize uyguladı. 50 kişi taraftarımıza 110 TL dedi, biz de 110 TL belirledik. 30 deselerdi, 30 yapardık." diyerek sözlerini noktaladı.