Gazete Vatan Logo
Sivas Spor ‘Beşiktaş’tan korkmuyoruz’

‘Beşiktaş’tan korkmuyoruz’

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, 22 Kasım Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

‘Beşiktaş’tan korkmuyoruz’

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı, açma germe hareketlerinin ardından gol çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Aatıf Chahechouhe, Beşiktaş'tan çekinmediklerini söyledi.

Müsabakanın önemine değinen Chahechouhe, "Hazırlıklarımıza yoğun bir çalışma, yoğun bir tempoyla başladık. Bir sürpriz olabilir. Kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Takımımızın durumu çok iyi. Hiç belli de olmaz, kazanabiliriz" dedi.

Çok iyi bir takım olduklarını belirten Chahechouhe, "Maksimum gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ligde hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş'tan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a karşı takım oyununu ortaya koyacaklarını vurgulayan Fas asıllı Fransız oyuncu, "Bireysel olarak konuşmak gerekmiyor. Takım olarak bir mücadeleye gireceğiz. Bu kırmızı hattan yükselmemiz, bir an önce çıkmamız gerekir. Beşiktaş'a karşı sahada elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Milli takıma çağrılmadığı konusuna da değinin Chahechouhe, "Bir moral bozukluğu yaşamadım. Son haftalardaki performans düşüklüğünden dolayı belki beni milli takıma çağırmadılar. Bir taraftan da benim için daha iyi oldu. Sivasspor'la yoğun bir çalışmayla, yoğun bir tempoyla devam ediyorum. Bu futboldur, milli takıma çağrılır ya da çağrılmazsınız" şeklinde görüşlerini aktardı.