Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bir gün değil, her gün Beşiktaş'

'Bir gün değil, her gün Beşiktaş'

Siyah-beyazlı yöneticiler, derbi öncesinde taraftarları, futbolculara sahip çıkmaya çağırdı.

'Bir gün değil, her gün Beşiktaş'

UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool gibi bir devi eledikten sonra son 16 turunda Club Brugge’e elenen Beşiktaş’ta moraller bozuk... Belçika’da alınan 2-1’lik yenilginin ardından önceki gün 1-0’lık üstünlüğü yakalamasına karşın sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlılar bir an önce toparlanmak zorunda. Çünkü Kartal yarın ligde F.Bahçe derbisine çıkacak...

‘YAPTIKLARINI UNUTAMAYIZ’

SİYAH-BEYAZLI yöneticiler, ŞAMPİY10 aracılığıyla tüm taraftarlara çağrıda bulundular ve şu ifadeleri kullandılar:

“KAPTANIMIZ Tolga, annesini kaybetti, ertesi gün maça çıktı... Mustafa, Beşiktaş forması için yüzünü parçaladı... Liverpool zaferini bize bu çocuklar kazandırdı. O gün yaşadığımız mutluluğu, bu oyuncuların Beşiktaş için yaptıkları fedakârlıkları unutamayız.

‘LIVERPOOL, M.CITY’Yİ YENDİ’

CLUB Brugge’e elendik. Bu yüzden hepimiz çok üzgünüz. En başta da oyuncular yıkıldı. Ama hayat devam ediyor ve ligde lideriz. Önümüzde çok önemli bir F.Bahçe derbisi var. Şimdi bu takımı hep birlikte ayağa kaldırma zamanı. Taraftarlarımız bu çocuklara sahip çıksın. Liverpool bize elendikten sonra ligde M.City’yi yendi. Bizim de F.Bahçe’yi mağlup etmemiz gerek.”

Haberin Devamı

‘Oyuncularımız ülkeye hizmet etti’

BEŞİKTAŞ Basın Sözcüsü Metin Albayrak, takımı Avrupa Ligi’nde son 16 turuna getiren futbolculara teşekkür etti: “Beşiktaş, bu sezon ülkeye hizmet etti. Avrupa’da topladığımız puanlarla, lig şampiyonunun Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmasını sağladık.”