Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Bir ve bütün olmak zorundayız'

'Bir ve bütün olmak zorundayız'

“FETÖ ile mücadele birinci önceliğimiz. Ejderhayı yaralı bırakmayacağız. Kafasını kopartacağız. Sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz hepimiz tarafından malum. Ama bu dönemi hayırlısı ile atlatıyoruz, atlatacağız.”

'Bir ve bütün olmak zorundayız'

K ULÜPLER Birliği Vakfı, 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği liderlik ve cesaret için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dün bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Süper Lig kulüplerinin başkanları ile temsilcilerini Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul eden Erdoğan, Türkiye’nin 15 Temmuz’da çok önemli bir badireyi atlattığını, ancak FETÖ’nün tam anlamıyla silinebilmesi için, spor kulüplerinin de ellerinden gelen çaba ve özeni göstermesi gerektiğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, “FETÖ ile mücadele önceliğimiz. Ejderhayı yaralı bırakmayacağız. Kafasını koparacağız. Yaralı Ejderha çok daha tehlikeli olur. Mutlaka bir ve bütün olmak zorundayız” diye konuştu.

‘MÜCADELE EDİYORUZ’

DÜN kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’na da vurgu yapan Erdoğan, “Sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz hepimiz tarafından malum. Ama bu dönemi hayırlısı ile atlatıyoruz, atlatacağız. Bu dönemde bir çok terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Geniş bir alanda süren bu mücadeleyi başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KULÜPLERİN aldığı ortak kararla deplasman yasaklarının kalkmasını olumlu bulduğunu belirten Cumhurbaşkanı, “Konuyu Başbakanımız, bakanımız ve valilerimiz ile istişare etmemiz ve en kısa sürede hayata geçirmemiz gerek” dedi.

Yıldırım Demirören: Çalışmaların takipçisiyiz

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, dünkü kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sunarken, federasyon bünyesinde FETÖ yapılanmasına ilişkin devam eden çalışmaların sonuçlarını aldıklarını ve olayın takipçisi olacaklarını dile getirdi. kulüpler Birliği Vakıf Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Süper Lig kulüpleri adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Gümüşdağ, deplasman yasağının kaldırılmasındaki temel faktörün ülkenin 15 Temmuz’da gösterdiği bütünlük olduğunun altını çizdi.

Aziz Yıldırım da katıldı

UZUN bir süredir Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantılarına katılmayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabulünde hazır bulundu. Mart ayında yine vakfın, Erdoğan’la bir araya geldiği toplantıya katılmayan Yıldırım dünkü görüşmeye gelirken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Trabzon Başkanı Muharrem Usta ve diğer Süper Lig kulüplerinin başkanları da dün Ankara’daydı.

Haberin Devamı

F.Bahçe özel görüştü

KULÜPLER Birliği Vakfı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kabul etmesinin ardından F.Bahçe cephesi özel bir görüşmede de bulundu. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı ile özel olarak yaptığı görüşmede FETÖ ile ilgili ellerindeki tüm belge ve bilgileri kendileriyle paylaşacaklarını ifade ederken Kenan Evren Lisesi arazısı hakkında da konuşuldu.