Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bir yere gitmiyorum"

"Bir yere gitmiyorum"

Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin, Astra Guirgui maçındaki tepkiler nedeniyle ayrılma kararı aldığı yönündeki iddiaları yalanladı:

"Bir yere gitmiyorum"

“Bedenim de aklım da kalbim de kaptanı olduğum bu camianın daha iyi olması için çalışıyor. Beşiktaş bütün kupaları kaldıracak ve ben her gün olduğu gibi o gün de bu takımın kaptanı olduğum için gurur duyacağım.”

BEŞİKTAŞ Kaptanı Tolga Zengin, siyah-beyazlılarda kalıyor. Tecrübeli eldiven, Romanya temsilcisiAstra Guirgui

ile oynanan maçta aldığı tepkiler nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldığı yönündeki iddiaları dün Instagram hesabından açıklamayla yalanladı:

“KARİYERİM boyunca iyi günlerim oldu, kötü günlerim oldu, şampiyonluklar yaşadım, yedek bekledim ama tek bir şeyden taviz vermedim; formasını giydiğim camia için terimin son damlasına kadar mücadele etmek. Ben şanlı Beşiktaş formasıyla büyük başarılar kazandım, kaptanlığa yükseldim. Özlenen Tolga’yı izletmek için gece gündüz çalışıyorum, çabalıyorum. Ve bilin ki hem saha içinde hem saha dışında takımım için ne gerekiyorsa fedakârca yapmaya devam ediyorum. Abilik, kaptanlık, motivasyon... Bedenim de aklım da kalbim de kaptanı olduğum bu camianın daha iyi olması için çalışıyor.

Haberin Devamı

‘HİÇ KONUŞMADIM’

SİZ, insanların mutsuzluğundan manşet devşirmeye çalışan kötü kalplilere ve o yazdıklarına inanmayın. Ben buradayım, bir yere de gitmiyorum. Beşiktaş bütün kupaları kaldıracak ve ben her gün olduğu gibi o gün de bu takımın kaptanı olduğum için gurur duyacağım. Bugüne kadar hiç konuşmadım ama kimse benim ağzımdan olduğunu iddia ettiği cümleler kurup Beşiktaş formasını ‘Bırakıp gidilir’ gibi göstermeye kalkmasın.”