Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Bitti mi bitmedi mi, çıkın gösterin!’

‘Bitti mi bitmedi mi, çıkın gösterin!’

Terim, Çek maçı öncesi takımı yeniden ayağa kaldırabilmek için ‘Babalar Günü’nde futbolcularla özel toplantı yaptı.

‘Bitti mi bitmedi mi, çıkın gösterin!’

MİLLİ Takımımız’ın Hırvatistan ve İspanya maçlarında ‘0’ çekmesiyle birlikte Avrupa Şampiyonası’nda gruptan çıkmak için son umut Çek maçına taşındı. Ancak puan alamamanın dışında oynanan futbolun beraberinde hayâl kırıklığı yaşatması başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere herkesi rahatsız etti. Konuyla ilgili dün babalar gününe denk gelen çok özel bir toplantı yapıldı.

‘NASIL GELDİK, ŞİMDİ NASILIZ?’

TAKIMIN çalışanları ve profesyonellerin alınmadığı toplantıya teknik heyetin destek ekibi olan Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci ve Tümer Metin dahi katılmadı. Terim, kendi ailesi başta olmak üzere futbolculara yapılan eleştirileri de hatırlatarak “Biz buralara nasıl geldik unutmayın. Gruplarda nasıldık, ne oynamıştık, şimdi ne oynuyoruz.

‘YANLIŞ NE BİRLİKTE BULALIM’

BURADA herkes içini döksün ve yanlışın ne olduğunu hep beraber konuşalım. İzlanda’yı yendik gruptan çıkarak bu şampiyonaya direkt katıldık. Şimdi önümüzde Çek Cuhmuriyeti maçı var. ‘Biz bitti demeden bitmez’ diyerek, umudumuzu kaybetmeyerek bu turnuvaya katıldık. Soruyorum, bitti mi? Kalan umudumuz için, bize yapılan eleştiriler için çıkın bu maçı kazanın” dedi.

Haberin Devamı

ŞİMDİ HESAP KİTAP ZAMANI

TERİM’İN Antalya’da yapılan hazırlık kampında “Futbolcularımızın birçok sorunları var” dediği de hatırlatarak tüm konsantrasyonun Çek maçı olması konusunda yapılan konuşmaların ardından toplantı bitimiyle herkes kağıdı kalemi eline aldı. Futbolcular bu özel toplantının ardından tüm grup maçlarının sonuçları üzerinden “Nasıl gruptan çıkacak sonucu alırız, 6 gruptan 4 en iyi 3. takımın içine gireriz?” hesabı yapmaya başladı.