Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Biz 90 dakika oynuyoruz’

‘Biz 90 dakika oynuyoruz’

G.Saray derbisinde takımın mücadeleyi bırakmayıp maçı çevirmesi siyah-beyazlı yöneticileri mest etti:

‘Biz 90 dakika oynuyoruz’

BEŞİKTAŞLI oyuncuların önceki günkü G.Saray derbisinin ikinci yarısında ortaya koyduğu mücadele, siyah-beyazlı yöneticileri çok memnun etti. Karşılaşma sonrasında nefes kesen maçla ilgili değerlendirmeler yapan yöneticiler, takımın maçları asla bırakmayan bir özelliği olduğunun altını çizip şu ifadeleri kullandılar:

“BİZ 90 dakika oynayan bir takımız. Son düdük çalmadan Beşiktaş maçı bitmez. Takım bunu Benfica maçında da göstermişti, bu gerçek bir kez daha ortaya çıktı. Hatta son dakikada Quaresma’nın yakaladığı pozisyon gol olsa maçı kazanabilirdik bile. Öncesinde de fırsatlarımız vardı ama Muslera’yı geçemedik.

TAKTİK DEĞİŞTİ

HOCAMIZIN bir planı vardı. Bu ilk yarıda işlemedi. Şanssız ve basit goller yedik. İkinci yarıdaki değişiklikler ise işe yaradı. O değişiklikler farklı bir taktik anlayışını da doğurdu ve sonunda galip gelemesek de 2-0 geriden gelip puan almayı başardık.

KURDUĞUMUZ geniş kadronun meyvelerini topluyoruz. Derbide bunun büyük faydasını gördük. Yeni transferler Talisca ve Aboubakar oyuna girip maçın seyrinin değişmesinde çok etkili oldular. Tabii ki kazanmak istiyorduk ancak bir derbinin bir yarısında, 2-0’dan geri gelip skoru eşitlemek, oyunda büyük üstünlük kurmak ve maçı kazanma noktasına getirmek her takımın yapabileceği bir iş değildir.”

Haberin Devamı