Gazete Vatan Logo
Futbol "Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez"

"Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez"

A Milli Takımımızın EURO 2016 yolunda oynayacağı kritik Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları öncesinde Olcay Şahan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez"

A Milli Takımımız’ın dünkü idmanı öncesinde açıklamalar yapan Olcay Şahan, EURO 2016 Elemeleri’nde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda oynananacak kritik 2 maçtan 6 puan çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Birkaç ay önce Türkiye’nin finallere gidemeyeceği yönünde yorumlar yapıldığına değinen Olcay, “Her şeyin bitmediğini gösterdik. Hocamız Fatih Terim’in dediği gibi ‘Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez.’ Amacımız 2 maçta 6 puan almak. Sonra rakiplerimizin ne yaptığı bizim için önemli olmayacak. Biz 2 maçı kazanıp play-off’a kalmak istiyoruz” dedi.

‘RAKİPLER RAHAT’

FATİH Terim’in kendilerini maçlara en iyi şekilde hazırladığını belirten 27 yaşındaki futbolcu, “Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Bunu Hollanda maçında gösterdik. Rakipler zaten tur atladı, rahatlar. 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Herkes hazır. Heyecanla maçları bekliyoruz” şeklinde konuştu.