Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Biz hazırız, onlar düşünsün'

'Biz hazırız, onlar düşünsün'

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal oyuncularından memnuniyetini bu sözlerle dile getirdi.

'Biz hazırız, onlar düşünsün'

F.BAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın keyfine diyecek yok. Yeni sezon 'şampiyon hoca' apoletiyle başlayacak olan başarılı çalıştırıcının özgüveni, futbolcuların özverili çalışmaları nedeniyle tavan yapmış durumda.

Sarı-lacivertli yıldızlar rehavete kapılmak yerine lige kusursuz şekilde hazırlanırken, takımın tüm değerlerinin geçen sezonun verilerine daha şimdiden ulaşmış olması yüzleri güldürüyor.

TOPUK Yaylası kampının bitiminde öğrencileriyle kısa bir teşekkür konuşması yapan Yanal, takım olma yolunda kendilerini aştıklarını belirtirken bu durumun işlerini kolaylaştıracağını savundu. Oynayacakları hazırlık karşılaşmalarında taktik anlamda da büyük bir aşama kaydedeceklerine inandığını belirten deneyimli hoca, oyuncularına güven aşıladığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

'O KAZA BİR DAHA OLMAZ'

"BURADA olan herkes gerçek anlamda ne kadar profesyonel olduğunu gösterdi. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Elimde hepinizin verileri mevcut. Raporlara bakıp bakıp gururlanıyorum. Geçen sezonki verilerin altında kalan bir kişi bile yok. Siz her teknik adamın sahip olmak istediği bir topluluk haline geldiniz. Bu özveriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

PROFESYONELLİĞİNİZ bize ligde çok değer katacak. Şunu unutmayın ki biz bugünlere kolay gelmedik. Geçen yıl bu dönemlerde takım olmak için çok uğraş verdik. Birçok idmanımız kaynaşma üzerineydi. Artık bazı şeyleri aştık. Burada direkt olarak ezber oyunlara ve taktiğe geçtik. Çünkü biz birbirini anlayan profesyonel bir takım olduk.

YENİ sezonda daha agresif ve daha iyi bir takım olacağız. Lige de böyle bir giriş yapacağız. Geçen yılki gibi bir kaza (Torku Konya) yaşanacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Her anlamda rakiplerimizin çok önünde olduğunuzu unutmayın. Şimdi hazırlık maçlarına kadar ailelerinizle bolca zaman geçirin. Bunu fazlasıyla hak ettiniz."