Gazete Vatan Logo
Futbol 'Biz kandık Beşiktaş kanmasın'

'Biz kandık Beşiktaş kanmasın'

Osmanlıspor'un futbolcusu Muhammed Bayır, Radyospor'a konuştu.

'Biz kandık Beşiktaş kanmasın'

Osmanlıspor'un futbolcusu Muhammed Bayır, Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını cevaplandırdı.

''Bu sene 3 kulvarda başladık sezona, başarılı bir sezon geçirdik ve şuana kadar 45 maç oynadık. Bizim için çok yüksek bir maç sayısı bu, özellikle Avrupa'da başarılı olduk. Lig de tam olarak istediğimiz yerde değiliz ama daha maçlarımız var ve ligi istediğimiz yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Bizim hedefimiz, lig de kalmak veya orta sıralara oynamak değil, biz üst sıraları istiyoruz ve Avrupa'ya gidebiliyorsak gitmek istiyoruz.

Mustafa Reşit Akçay, ilk senemizde bize deneyimlerini aktardı ve ilk sezonumuzda Avrupa'ya gitmeyi başardık. Bu sezon ise neler istediğini biliyoruz, onun düşüncelerine ve sistemine alıştığımızı söyleyebilirim.

1 sene daha sözleşmem var, ben burayı evim gibi görüyorum, herkes memnun olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum. Bu konuyu konuşmak için erken, eğer kulüp benimle ilgili olumlu düşünüyorsa teklifini yapacaktır. Buranın benim için yeri özel, sorun olacağını zannetmiyorum. Başkanla ve herkesle güzel ilişkilerim var sezon sonu planmalar yapılacaktır.

Haberin Devamı

Ben daha önce sol bek oynuyordum, bir maç öncesinde Osman Özköylü hocamız sağ bek oynattı ve başarılı oldum. O sezon maçların yarısını sağ bek yarısını sol bek olarak oynadım. Mustafa hocam da sağ bek oynamamı istedi ve yine başarılı oldum. 12 maç sağ bek oynadım, ayrıca sağ-sol bek ve açık olarak oynadım.

Biz ilk maça kandık Beşiktaş kanmasın!

Biz Olympiakosla orada golsüz berabere kalmıştık, Beşiktaş ise daha avantajlı skor elde etti ama bu onları yanıltmasın, biz turu geçeceğimize inanıyorduk ama öyle olmadı. Beşiktaş, oradaki skora aldanmamalı, Olympiakos bir gol atarsa bütün dengeler alt üst olacak. Beşiktaş buna kanmamalı, ilk maçın skoruna güvenerek maça çıkmalarını tavsiye etmiyorum.

Olympiakos, çok yetenekli oyunculara sahip değil ama takım oyunu oynuyorlar ve bu da onları tehlikeli yapıyor. Ayrıca Olympiakos'a karşı sabırsız davranmamak gerekiyor, gol yeseniz bile sabırsız davranmamak lazım, gol atabileceğiniz bir takım. Olympiakos, deplasmanında biz bir çok Süper Lig takımına karşı olduğumuzdan daha rahat oynadık. Beşiktaş dikkatli olursa eleyebileceğine inanıyorum.

Haberin Devamı

Milli Takım benim hayalim!

Hayellerimin bir kısmını gerçekleştirdim, Süper Lig de oynamak beni mutlu ediyor. İkinci hayelimde Milli Takım forması giymek, bunu başarmak istiyorum bu apoleti takmak istiyorum.

Rakiplerimizin en iyi oyuncuları hep kanatlarda oluyor, Quaresma, Bruma, Volkan Şen, Podolski gibi isimlere karşı oynadım. Beni en çok Volkan Şen zorladı, ayrıca bence en tehlikeli isim Quaresma, çünkü her şekilde orta yapabiliyor.

(Ajansspor)