Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Bize 9 puan lazım"

"Bize 9 puan lazım"

Fatih Terim, Başakşehir yenilgisinin takımda rehavet yaratmasına engel olmaya çalışıyor.

"Bize 9 puan lazım"

ŞAMPİYONLUK yolunda artık her şey G.Saray’a bağlı... Sarı-kırmızılılar kalan 3 maçta 9 puan almak zorundaydı.. Ta ki Başakşehir’in puan kaybına kadar. Artık sarı-kırmızılıların zafere ulaşması için 7 puan da yeterli olacak. Fakat teknik heyet başta bu durum olmak üzere kulüp içindeki yaşanan gelişmeleri de düşünerek takımın motivasyon kaybı yaşamaması adına büyük çaba sarf ediyor.

TEKNİK direktör Fatih Terim’in, işi garantilemeden yelkenleri suya indirmeye hiç niyeti yok. Bunu da tüm takıaa sabah akşam hatırlatıyor. Başkanlık seçimi öncesinde adayların listelerini vereceği sırada “Konsantrasyon” tweti atan deneyimli teknik adam, bu sözleri ile de camiaya aslında çağrıda bulundu.

7 PUAN YETERLİ

BUNUN yanı sıra Başakşehir’in Sivas’a karşı puan kaybı da Aslan’ın tüm planlarının değişmesine neden olabilirdi. Artık bir maçta beraberlik hakkını elinde bulunduran oyuncuların daha da rahatlaması bekleniyor. Fakat bunun önündeki engel ise Fatih Terim.
İMPARATOR, takımının en ufak bir sorun yaşamadan 3 maçta 9 puanla ligi bitirmesini isterken “Bize 9 puan lazım. Gerisi beni ilgilendirmez. 3 maçı kazanacağız” diyerek takımının rehavete kapılmasına engel olmaya çalışıyor.
Aslan, Akhisar deplasmanında
LİDER G.Saray, bugün deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşı karşıya geliyor... Akhisar Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadelenin hakemi ise Ali Palabıyık olacak. Bu sezon en büyük sorunu deplasmanda yaşayan sarı-kırmızılılar dış sahada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken 15 maçta 25 puan kaybetti.

Haberin Devamı