Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Bize de sürpriz oldu'

'Bize de sürpriz oldu'

Trabzon'un Ersun Yanal yönetimindeki ilk maçında G.Saray'ı hezimete uğratması yönetimi bile şaşırttı:

'Bize de sürpriz oldu'

TRABZON'UN yeni teknik direktörleri Ersun Yanal yönetiminde çıktıkları ilk maçta G.Saray'ı bozguna uğratması bordo-mavili yönetimi mest etti. Karşılaşmanın ardından Trabzon'a dönüşte yaptıkları durum değerlendirmesinde Vahid Halilhodzic'i göndermekte geç bile kaldıkları görüşünde birleşen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmayları, Yanal'ın şişeden cin çıkardığını düşünüyor.

GELECEĞE artık umutla bakan ve şampiyonluk hesapları yapmaya başlayan idareciler, önlerindeki G.Birliği ve Beşiktaş maçlarını kazanmaları halinde zirveye yaklaşacaklarına inanıyor. Trabzon yolculuğunda gerçekleştirilen mini zirvede Yanal'a övgüler yağdıran yöneticiler, taraftarlardan da takımlarına sahip çıkmaları yönünde mesaj yolladılar:

'YÜZLERİ GÜLÜYOR'

"BİZİM oyuncularımız çok başarılı ve kaliteli. En önemlisi de genç bir takımız. Ersun Yanal böylesine bir ekiple bizi çok daha farklı yerlere getirebilir. Onun takıma bu kadar çabuk etki etmesi çok şaşırtıcı. Ligin zirvesiyle aramızda büyük fark yok. İki hafta sonra tablo çok değişik olabilir. G.Birliği ve Beşiktaş maçlarını kazanırsak önümüz açık. Bu kadar iyi bir kadromuz varken şampiyonluk hesapları yapmamız da normal.

Haberin Devamı

HEPİMİZ gördük ki oyuncuların yüzü gülüyor. Herkes bizi 'Neden gönderdiniz?' diye eleştirdi ancak G.Saray galibiyetiyle gördük ki Vahid Hoca'yla çok zaman kaybetmişiz. Artık taraftarımız da hem bize hem takıma daha çok destek verecektir. Avrupa Ligi'nde de gelecek galibiyet de takımın özgüvenini arttırır."