Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bize yapılanları kimse unutmasın'

'Bize yapılanları kimse unutmasın'

F.Bahçe Teknik Patronu İsmail Kartal, Süper Kupa’nın ardından kendileri için başlatılan linç kampanyasına isyan etti:

'Bize yapılanları kimse unutmasın'

F.BAHÇE'NİN başında çıktığı ilk resmi maçında kupa kaldırma onurunu yaşayarak tarihe geçen İsmail Kartal, Süper Kupa finalinden sonra hem takımı hem de kaleci Volkan Demirel için başlatılan linç kampanyasına isyan etti. Kendisi için yapılan 'Kariyersiz hoca' eleştirilerine de açıklık getiren Kartal, dünkü antrenmandan önce basın mensuplarına şu sözlerle içini döktü:

"MANİSA'DA olmaması gereken şeyler yaşandı. Ancak çabuk unutuluyor bazı şeyler. Bizim oyuncularımızın yaşadığını ben biliyorum. Her gittiğimizde otobüsün camları paramparça oluyor, buraya gelince onların otobüslerine hiçbir şey olmuyor. Ne Trabzon'a ne G.Saray'a. Ancak biz nereye gidersek fazlasıyla hırpalanıyoruz. Onlar çabuk unutuluyor.

BEN kendimi biliyorum. İnsanlar benim hakkıma ne konuşursa konuşsun. 20 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyanın bir numaralı antrenörleriyle çalıştım. Aklımın yettiğince, yapabildiğimce, elimden geldiği kadar F.Bahçe'ye ve Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum.

'DIEGO OYNAYACAK'

DIEGO idmanlara başladı, Karabük maçında oynatabiliriz. Kadroya da almayı düşünüyorum zaten. Sistemin içindeki tamamlayıcı bir oyuncu olacak. Zamanı gelince, kurala, oyuncuların performansına, kendi takımımızın durumuna, rakibe göre, bunların hepsini göz önünde bulundurarak karar vereceğiz.

Haberin Devamı

HER oyuncumun aynı seyiyeye gelmesini istiyorum. Şu anda 4-5 günde bir maç oynadığımız için fiziksel olarak yüklenemiyoruz, taktiksel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Oyuncular ne oynatmak istediğimi, ne anlatmak istediğimi biliyorlar. Çok fazla bir sıkıntı yok gibi görünüyor şimdilik."