Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bize yardımcı ol Atiba"

"Bize yardımcı ol Atiba"

Beşiktaş, 35 yaşındaki Kanadalı oyuncusuna geleceğe yönelik bir teklif sundu!

"Bize yardımcı ol Atiba"

Geçen sezon 1.5 milyon euro alan oyuncuya yönetim 600 bin euro teklif ederken 1 yıl sonra da yardımcı antrenör olarak kulüpte kalmasını önerdi. Kanadalı oyuncu 1.2 milyon euro isterken artık Atiba’nın kararı bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ile kontratı biten Atiba Hutchinson ile görüşmeler de devam ediyor. Geçen sezon 1.5 milyon euro kazanan Kanadalı oyuncuya yönetim 1 yıl için 600 bin euro önerdi. 35 yaşındaki oyuncunun bu rakamı düşük bulması sonrasında ipler de zaman zaman gerilirken iki taraf da ortak nokta bulmak için çabalıyor.

ATIBA, yıllık 1 milyon 200 bin euro maaş talep ederken siyah-beyazlılar ise bu rakama çıkmalarının mümkün olmadığını iletti. Deneyimli oyuncunun 1 sezon daha takımda kalması için Beşiktaş yönetimi bir hayli istekli olsa da arada çok fark var.

ANCAK Beşiktaş yönetiminin hedefi taraftarın da sevgilisi haline gelen başarılı oyuncudan sadece futbolcu olarak yararlanmak değil.

‘SON DÖNEMİNDE’

BAŞKAN Fikret Orman’ın da isteği ile Atiba’yı gelecekte kulüp bünyesinde barındırmak isteyen Beşiktaş, oyuncuya 1 yıl için bu teklifi kabul etmesi ve sonrasında da yardımcı antrenör olarak siyah-beyazlı kulüpte yola devam etmesi önerisinde bulundu. Başkan Orman geçtiğimiz gün, “Yaşı itibarıyla futbol hayatının son dönemlerine geliyor.

Haberin Devamı

BİZ de Beşiktaş’ta bitirmesini ve Beşiktaş’ta profesyonel manada görev almasını istiyoruz. Atiba’nın kalabileceği, bizim verebileceğimiz bir kontrat önerdik, İnşallah kalır” diyerek üstü kapalı olarak tekliflerini iletmişti.