Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bizi sahada dövüyorlar'

'Bizi sahada dövüyorlar'

Beşiktaşlı futbolcular hakem kararlarından rahatsız. Siyah-beyazlılar rakipleri Fenerbahçe'ye verilen penaltılara dikkat çekti

'Bizi sahada dövüyorlar'

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile nefes nefese bir yarışa giren Beşiktaş’ta oyuncular, bir yandan kendi maçlarını kazanmaya çalışırken, diğer taraftan da rakibi büyük bir dikkatle izliyor. Bu dikkat, son dönemde bir tepkiyi de beraberinde getirmiş durumda. Beşiktaş’ta özellikle yabancı oyuncular, Fenerbahçe’nin oynadığı maçlardaki hakem kararlarıyla kendilerine çalınan düdüklerin aynı standartta olmadığı görüşünde.

1- ‘BİZİ DÖVÜYORLAR AMA...’

Siyah-Beyazlı oyuncuların en büyük şikayeti, rakiplerin sert futbolu... Kendilerine karşı yapılan sert faullere karşın rakiplere kolay kolay kart çıkmamasından yakınan Siyah-Beyazlılar, “Bizi sahada resmen dövüyorlar. Ama hakemler kart konusunda cimri davranıyor. Oysa Fenerbahçe’nin rakiplerine kartlar daha kolay çıkıyor. Rakibimiz birçok maçı 10 kişilik kalan takımlara karşı oynadı” diyor.

2- ‘PENALTI BOLLUĞU’

Beşiktaş’a rahatsızlık veren bir diğer unsur ise penaltılar... Ligin son 3-4 haftasında Fenerbahçe’ye çok kolay penaltıların çalındığına dikkat çeken Siyah-Beyazlılar, “Son 3-4 haftada hakem kararları şaşırtıcı hale geldi. Altında art niyet aramıyoruz ama hakemler bize neden bu kadar kolay penaltı çalmıyor” görüşünde...

Haberin Devamı

ÇILDIRTAN FARKI: 8-1

Beşiktaşlı oyuncuların “Fenerbahçe’nin rakiplerine çok kolay kırmızı çıkıyor” isyanının altında bir istatistik yatıyor. Bu sezon F.Bahçe’nin oynadığı 21 maçın 8’inde rakipler kırmızı kart gördü. Beşiktaş’ta ise bu rakam sadece bir... Penaltılar konusunda da Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a 5-3 üstünlüğü dikkat çekiyor.

(Habertürk)