Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bizi tahrik etmesinler'

'Bizi tahrik etmesinler'

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Antalyaspor galibiyetinin ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Bizi tahrik etmesinler'

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Antalyaspor galibiyetinin ardından hakemi eleştirdi. Birçok tartışmalı karar verildiğini ifade eden Uslu, başka transfer yapmama ihtimallerinin de olduğunu söyledi.

Maçın ardından konuşan sarı-lacivertli yönetici, "Transfer için vaktimiz var ama yapmayacağız gibi görünüyor. Burada 3 tane penaltımız verilmedi. Antalya'nın 7 numaralı oyuncusu 7 kez sarı kart görmeliydi. Basit bir gol yedik ama mücadele edip kazandık" dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, CHP ve MHP'nin geçici hükümete üye vermeme tavrını Aziz Yıldırım'ın "milli takıma oyuncu vermeyeceğim" açıklamasına benzetmesini de sert sözlerle eleştirdi.
Aziz Yıldırım'ı konuşturmamak için biz karşınıza çıktık diyen Mahmut Uslu "Eskiden spor bakanlığı yapan Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları bizi çok çok üzdü. Aziz Yıldırım'ın açıklamarı hakkında. Siyasetçiler siyaset yapsınlar biz spor adamıyız. Bizim milli takım veya milli oyuncularla ilgili açıklama yapmadık. Biz (Ergin Ataman konusunda) ahlaki durumuyla ilgili soru işareti olan, Fenerbahçe havlusuna tekme atan antrenör hakkında konuştuk.
"Bizi siyasete sokmayın, bizi tahrik etmeyin"
Önce bunu bir düşünsünler. Biz bütün kategoride hizmet eden insanlarız. Biz bütün spor dallarında milli takımlara oyuncu veren takımlarız. Mehmet Ali Şahin, Milli takıma oyuncu vermediğimiz için bizi muhalefet partilerine benzetmiş. Bizi tahrik etmesinler. Mehmet Ali Şahin kendi siyasetini yapsın. Bu işlere burnunu sokmasın. Bizi siyasete sokmayın, bizi tahrik etmeyin" açıklamasında bulundu.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydınlı da, Uslu'nun hemen ardından sporun içine siyaset girmemesi gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı