Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Böyle bir Türkiye beklemiyorduk"

"Böyle bir Türkiye beklemiyorduk"

"Ağlaya ağlaya kazandılar" gibi küstah bir açıklama yapan Vida, Milli Takım'ın kendilerini şaşırttığını da itiraf etti:

"Böyle bir Türkiye beklemiyorduk"

“Biz Türkler’in Ukrayna maçını izlediğimizde onların bu kadar kısa sürede bize karşı bu iyi futbolu oynayacaklarını tahmin edemedik. Bu kadar kısa sürede nasıl toparlandılar anlamadık. Belli ki bizim maça iyi konsantre olmuşlar.”

HIRVATİSTAN’IN Kosova ile oynadığı maçta takımının galibiyet golünü atan Domagoj Vida, A Milli Takımımız karşısında aldıkları yenilginin ardından faturayı hakeme çıkardı. Hırvat futbolcu maç sonu yaptığı “Türkiye, Ukrayna maçında o kadar çok hakem hatalarından bahsetti ki ağlaya ağlaya bu maçı aldılar. Türkler o kadar ağladı ki hakem penaltımızı görmedi ve maçı bu hatadan dolayı kaybettik” açıklamasıyla Ay-yıldızlıların zaferini gölgelemeye çalışan ifadeler kullandı.

‘DRAMA GEREK YOK’ DEMİŞTİ

ANCAK aynı futbolcu yağmur nedeniyle ertelenen ve bir sonraki gün oynanan Kosova maçıyla ilgili olarak “Drama yapıp maçı bugün (dün) oynamamız ile ilgili bir serzenişe gerek yok. Ne kadar zor bir yolculuk olacağının önemi yok.

BİZ kendimize inanıyoruz. Kosova maçındaki kritik 3 puan Türkiye maçı için de önemliydi. Ancak Türkler Ukrayna’da kaybetmeyi hak etmedi. Kendi taraftarları önünde kazanmak isteyeceklerdir. ancak biz kendi oyunumuzu ortaya koyarsak istediğimiz sonuçla dönebiliriz” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

VIDA hakemle ilgili sözlerine karşın Ukrayna maçından çok farklı bir görüntü ortaya koyan Millilerimiz’in yarattığı şaşkınlığı ise şu sözlerle ifade etti: Biz Türkler’in Ukrayna maçını izlediğimizde onların bu kadar kısa sürede bize karşı bu iyi futbolu oynayacaklarını tahmin edemedik. Bu kadar kısa sürede nasıl toparlandılar anlayamadık. Belli ki bizim maça çok iyi konsantre

olmuşlar.”