Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Böyle olmaz farkı açmalıyız'

'Böyle olmaz farkı açmalıyız'

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Eskişehirspor'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

'Böyle olmaz farkı açmalıyız'

“Oyunun hakimi bizdik. Çok pozisyon bulduk, daha fazla gol atmalıydık. Son bölümde rakibimize şans verdik. Göbekten beklenmeyen bir gol yedik, Eskişehir’i maça ortak ettik.”

ESKİŞEHİR galibiyeti sonrasında Şenol Güneş, “Kendimizi strese soktuk” dedi. Tecrübeli hoca, kontrolün kendilerinde olduğunu belirtip “Oyunun hakimiydik. Çok pozisyon bulduk, daha fazla gol atmalıydık. Çok az pozisyon verdik ama gol yedik. Maç sonunda oyundan düştük.
İLK yarıda kısmen git-geller oldu. 2. yarının başında bunu toparladık. Pozisyon vermeden 2. golü bulduk. Ama baktığımızda son bölümde rakibe şans verdik, göbekten beklenmeyen bir gol yedik. Rakibi oyuna ortak ettik. Onun dışında bu maçta eksiğimiz azdı.
‘GİDİP DÖNEMEDİK’
3 maç üst üste oynayan takım olarak oyunculara çok eleştiri yapmadan dikkatli olmalarını söyleyebilirim. Skoru daha farklı hale getirebilirlerdi. Hücuma gidip dönemiyorsun ve rakibe şans veriyorsun. Rakibin zaten riske ettiği bir dönemdi. O sıkıntıları daha çok pas yaparak, skor üreterek giderebiliriz. Kazanmayı hak ettik. 3 puana ihtiyacımız vardı” dedi.
GÜNEŞ ayrıca Necip’in oyuna girmesi ile ilgili ise “Maça göre, duruma göre. Geçen maçta da ilk 11’de oynattım. Şu an oynatmadığım bazı oyuncular var, onları da görmek istiyorum. Ama maç oynanmadığı için ritim bulan oyuncular üzerinden gidiyorum. Müsabaka farklı bir şey” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı