Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Bu bir çöküştür'

'Bu bir çöküştür'

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol isimli programda Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu yenilgisini yorumladı.

'Bu bir çöküştür'

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın çöküşte olduğunu söyledi. Avrupa Ligi’nden elenilmesi durumunda Mustafa Denizli’nin şimdiye kadar yapmadığı radikal hamleleri gerçekleştirmesi gerektiğini söyleyen Dilmen, sarı-kırmızılıların bir travma hali yaşadığını ve Denizli’nin buna çözüm bulamadığını söyledi.

İşte Dilmen’in sözleri:

“Galatasaray puan olarak çok geride. Fenrebahçe’den 15, Beşiktaş maçlarını kazanırsa onlardan 19 puan geriye düşüyorsunuz. Bu büyük bir çöküştür.”

“Çok tuhaf. Ligin bitimine daha 15 hafta var. Bir mucize peşindeyseniz; en azında matematik olarak. Donk’la oynamazsınız, Bilal ile oynarsınız. Pas alışverişi yaparsınız. Kolay değil, şöyle-böyle yapsınlar diyoruz. Avrupa Kupası’nda Galatasaray devam edemezse Mustafa Denizli, Galatasaray için şimdiye kadar yapmadığı radikal değişiklikleri yapması lazım.”

“Şubat ayının 13’ünde elinde kaldı 2 kupa. Bu bir travmadır. Hatayı hoca yaptı. Geldiği zaman “ben geldim” olmadı Mustafa hocada. İbrahim Üzülmez’de oldu. Mustafa Denizli geldiğinde Galatasaray geriye gitti. 5’ti 15 oldu puan farkı. 10 puanlık fark oldu bir anda.”

Haberin Devamı