Gazete Vatan Logo
Futbol 'Bu defa elimizden kaçamazlar'

'Bu defa elimizden kaçamazlar'

Terim, İtanbul'da öne geçip kaybettiğimiz Çek Cumhuriyeti rövanşından umutlu:

'Bu defa elimizden kaçamazlar'

“Bu takım Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi hak ediyor. Play-off şansı bizim elimizde. Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Sakin olacağız, sabırlı olacağız ve istediğimiz sonuçla İzlanda maçına çıkacağız.”

KÂBUS gibi başlayan Fransa 2016 yolunda önüne çıkan engelleri bir bir aşıp, play-off şansını son 2 maça taşıyan A Milli Takım’da Fatih Terim, öğrencilerine güveniyor. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Çek Cumhuriyeti maçı öncesi zaferin şifrelerini açıklayan İmparator, ilk çalışmada futbolculara ‘Sabır sabır sabır’ diye bağırdı.

TAKTİK ağırlıklı idmanda ay-yıldızlılardan daha olgun ataklar gerçekleştirmelerini isteyen deneyimli çalıştırıcı, İstanbul’da 1-0 öne geçip 2-1 kaybettiğimiz ilk karşılaşmanın rövanşını almak istiyor. Bu çerçevede gruptaki ilk iki karşılaşmada yapılan hataların tekrarlanmamasını isteyen başarılı hoca, şu sözlerle öğrencilerine güven aşıladı:

‘İPLER ELİMİZDE’

“SARACOĞLU’NDA Çekler’i elimizden kaçırmıştık. Ama bu sefer onlara bu imkanı sunmayacağız. Sizler Fransa’ya gitmeyi hak ediyorsunuz. Play-off için ipler elimizde. Bize düşen umudun olduğu yerde her zaman bunu kovalamaktır. Sakin, sabırlı oynayacağız ve istediğimiz sonuçla İzlanda maçına çıkacağız.”

Haberin Devamı