Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bu fırsat kaçmaz'

'Bu fırsat kaçmaz'

G.Saray'ın Trabzon'a kaybetmesiyle keyiflenen F.Bahçe’nin hocası Kartal, oyuncularını en zor deplasman gözüyle baktıkları Bursa'ya böyle motive etti

'Bu fırsat kaçmaz'

G.SARAY-Trabzon maçını yardımcılarıyla birlikte Samandıra'da takip eden F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sarı-kırmızılıların kaybetmesiyle keyiflendi. Bu durumu fırsata çevirmeleri gerektiğine dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, dün öğrencileriyle yaptığı toplantıda şu ifadeleri kullandı:

"G.SARAY'IN kaybetmesiyle Bursaspor maçımız tam bir fırsata dönüştü. Bu maçta alacağımız galibiyetle hedeflerimiz doğrultusunda puan farkını da açmış olacağız. Son haftalardaki etkili futbolumuz Bursa'da da göstermek zorudayız. Bu deplasman bir derbi niteliğinde ve kalan maçlar içerisinde en zor olanı.

HER seferinde kadromuzun 24 kişi olduğunu söylüyorum. Yedek kalan küsmeyecek, çalışmaya devam edecek. Yeri ve zamanı gelince herkes oynuyor. Bakın başkanımız da bizimle olacak. Bizi yalnız bırakmıyor. Artık puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Kredimizi zaten yeterince harcadık."