Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bu Fırtına bizi şampiyon yapar'

'Bu Fırtına bizi şampiyon yapar'

Trabzonspor galibiyeti Beşiktaş yönetimini sezon sonu zafere ulaşmak için bir kez daha umutlandırdı.

'Bu Fırtına bizi şampiyon yapar'

SÜPER Lig’de bitime artık sadece 5 hafta kalırken siyah-beyazlı camiayı iyiden iyiye şampiyonluk coşkusu sarmaya başladı. Bu sezonun iç sahadaki en etkili takımlarından biri olan Trabzon’un pazar günü mağlup edilmesinin ardından yönetim de bu coşkuya katıldı.

ŞAMPİYONLUK yarışındaki iki rakibi olan F.Bahçe ve G.Saray’ın bu sezon karşısında 3 puana ulaşamadığı bordo-mavilileri her iki maçta da gol dahi yemeden deviren Beşiktaş’ta böylesine zorlu bir deplasmanın daha kayıpsız aşılması moralleri tavan yaptırdı. Trabzon’dan dönüşte tıpkı futbolcular gibi büyük bir mutluluk yaşayan siyah-beyazlı yöneticiler bu galibiyetin şampiyonluk yolunu aydınlattığı görüşünde birleştiler.

‘ÖZGÜVENİMİZ ARTTI’

hem maçın kritiğini yapan hem de bundan sonraki karşılaşmaları değerlendiren Beşiktaşlı idareciler, “Herkes Trabzon’un ne kadar güçlü bir rakip olduğunu biliyor. Rakiplerimiz burada puan kaybedeceğimizi düşünmüştür mutlaka. . Trabzon gibi bir takıma karşı kalemizde tehlike yaşamayı bırakın, 90 dakikada sadece 1 tane cılız şut çektirdik. Bugalibiyet takımın özgüvenini de tamamen zirve yaptırdı. Artık önümüz çok açık. Burada da kazandıysak yenemeyeceğimiz takım yok demektir.

Haberin Devamı

Bu çocuklar sezon sonu şampiyon olacakları inşallah. Buradan aldığımız motivasyonla zafere ulaşacağız” yorumunu yaparak şampiyonluk için kenetlendiklerini ifade ettiler.