Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Bu futbol Devler Ligi’ne yetmez'

'Bu futbol Devler Ligi’ne yetmez'

Prandelli yedeklere taktik idman yaptırırken Eskişehir'e karşı oynayan isimlere de bu çalışmayı izletti.

'Bu futbol Devler Ligi’ne yetmez'

ARENA'DA taraftarından yoksun olarak Eskişehirspor karşısına çıkan G.Saray'da alınan beraberlikten çok Anderlecht maçı öncesindeki kötü futbol herkesin huzurunu kaçırdı. Son prova niteliğindeki karşılaşmada ortaya konulan futboldan kimse memnun kalmazken G.Saray 2. Başkanı Özkan Olcay "Bu futbolun hesabını Prandelli verecek" diyerek eleştiri çıtasını daha da yükseltti.

'MÜMKÜN?DEĞİL!'

İTALYAN teknik adam ise dün yapılan antrenmanda ve öncesinde kendi üslubu ile oyuncularına eleştirilerde bulundu. Sabah idmanı öncesinde tüm oyuncularını toplayan Prandelli, Eskişehir maçının 45 dakikalık özetini izletti. Öğretmen tavrı ile oyuncularına yaklaşan kurt hoca hem toplu hem de bireysel bir şekilde yapılmayanları ve maç sırasındaki hataları gözler önüne serdi.

Yaptığı uyarılarda Şampiyonlar Ligi'nin atmosferinin çok daha farklı olduğu ve bu futbolun galibiyete yetmesinin mümkün olmadığını vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "Bu futbolla Şampiyonlar Ligi olmaz. Tamam birlikte az idman yaptık, seyircimiz yoktu, araya milli maçlar girdi, cezalı ve sakat oyuncularımız vardı... Ancak bunlar futbolda mazeret olamaz.

Haberin Devamı

ANDERLECHT karşısında bu oyun bizi büyük sıkıntıya sokacaktır. Sizden kendinize dikkat etmenizi istiyorum. Hepiniz Şampiyonlar Ligi'ni ve de atmosferini yakından biliyorsunuz. Ayrıca milli takımlarınızla da önemli maçlara çıktınız. Bu yüzden Anderlecht mücadelesinde bir an olsun konsantrasyonunuzu ve savaşma ruhunuzu kaybetmeyin" ifadeleriyle oyuncularına seslendi.

YEDEKLERLE TAKTİK ÖĞRETTİ

ANDERLECHT mücadelesi öncesinde G.Saray çalışmalarına ara vermeden başlarken Eskişehir karşısındaki oyun teknik direktör Prandelli'yi de küplere bindirdi... Dün yapılan antrenmanda Eskişehir karşısında forma giyen oyuncular rejenerasyon yaparken sonrasında ise İtalyan çalıştırıcı oyuncularını bırakmadı.

Forma şansı vermediği oyuncularla taktik antrenman yapan Prandelli, antrenmanı bitirmeyi planlayan diğer oyuncuları ise kenarda tuttu ve taktik çalışmayı izletti.

BU çalışma esnasında oyuncularına kenardan gözlem yaptıran deneyimli teknik adam, kenardaki oyuncularına da yapılması gerekenleri bizzat aktardı.

Haberin Devamı