Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bu golleri kampta çalıştık'

'Bu golleri kampta çalıştık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

'Bu golleri kampta çalıştık'

“Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik ve bizim attıklarımız dışında birkaç tane daha ciddi pozisyonumuz vardı. Çok akıllıca oynadık. Bu maçta attığımız golleri idmanlarda çalışmıştık. Kasımpaşa’yı bu sezon kendi sahasında yenmeyi başaran ilk takım olduk.”

SÜPER Lig’de ilk yarı sona ererken çok iyi bir form grafiği yakalayan ve devre arası tatilinden dolayı bu performansının olumsuz yönde etkileneceği düşünülen F.Bahçe, sezonun ikinci yarısına da aynı şekilde başladı. Kasımpaşa gibi güçlü bir rakip karşısında, deplasmanda olmasına rağmen oldukça rahat bir galibiyete ulaşan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal kazanılan 3 puanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

KARŞILAŞMANIN ardından konuşan F.Bahçe’nin teknik patronu, Kasımpaşa’yı bu sezon kendi sahasında mağlup eden ilk takım olduklarını vurgularken şu ifadeleri kullandı:

“BEN öncelikle ligin ikinci yarısında mücadele edecek her takıma başarı diliyorum. Devre arası kampında çok iyi hazırlandık. İdmanlarda oyuncularımızın performansı, çalışması, bizim form grafiğimizi bir adım daha ileri taşıyabileceğimizin bir göstergesiydi. Kasımpaşa karşısında akıllı oynadık.

Haberin Devamı

‘BU SADECE 3 PUAN’

RAKİBE pozisyon vermedik, bizim de attıklarımız haricinde birkaç tane daha pozisyonumuz vardı. Kasımpaşa’yı bu sezon evinde yenen ilk takım biz olduk. Akılcı bir futbol sergilediği için oyuncularımı tebrik ediyorum.

ATTIĞIMIZ golleri devre arası kampta çalışmıştık. Kasımpaşa’nın iyi olduğu yönleri de zaaflarını da biliyorduk. Biz de çok özverili oynadık. Sadece bir lig maçı kazandık, burada yalnızca 3 puan aldık. Bu galibiyet tüm taraftarlarımıza armağan olsun.”

ERSUN YANAL'A TAŞ...
"Erkan Zengin olayı bizim için kapanmıştır. Profesyonel dünyada böyle şeyler olur. Rakip takımın antrenörü Erkan'ın ülkesine kadar gitmiştir. Ben kendi işimi yapmaya çalışıyorum. Erkan olmuş olmamış ilgilendirmez bizi. Olmuş, olmamış farketmez."