Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bu kadarını hiç beklemiyorduk"

"Bu kadarını hiç beklemiyorduk"

Beşiktaş yönetiminden Genk karşısında yaşanan hezimete çarpıcı yorum:

"Bu kadarını hiç beklemiyorduk"

“Oyuncular Genk karşısında sanki birbirlerini tanımıyordu. Beşiktaş formasının da ağırlığının farkında değiller gibiydi. Oyuncuların birbirlerine, takıma, hocalarına sevgisi saygısı kalmamış gibi bir görüntü söz konusuydu.”

MİLLİ Takım arasından Göztepe yenilgisiyle dönen Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde sahasında Genk ile oynadığı maçta ayağa kalkması beklenirken alınan 4-2’lik ağır yenilgi başta yönetim ve camia olmak üzere herkesi şoke etti. Öyle ki siyah-beyazlılar mabedi Vodafone Park’ta ilk kez ağlarında 4 gol görürken Genk yenilgisi tarihin en ağır sonuçlarından biri olarak hafızalara kazındı.

‘TRANSFERLE YA DA YAŞLA ALAKASI YOK’

GEÇEN sezon Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazarken üst üste kayıplar yaşayan bir takıma dönüşen, son saniyelerde bile yenilgiyi kabul edemeyen oyuncu grubundan birbirinden kopuk bir görüntü sergileyen Beşiktaş’ın bu durumu yönetim de hayal kırıklığı yarattı. Genk maçını tribünde izleyen yöneticiler karşılaştıkları tabloyla ilgili şaşkınlıklarını şu sözlerle dile getirdiler:

Haberin Devamı

İŞLERİN bu noktaya varacağını hiç beklemiyorduk. Son ana kadar toparlanırlar diye umuyorduk. Bu tablo hiç beklediğimiz bir görüntü değildi. Bu transferlerle, gelenle gidenlerle, takımın yaş ortalamasının yüksek olması ile alakalı olamaz.

‘İVEDİLİKLE DÜZELTMELİYİZ’
GENK karşısında gördüğümüz oyuncular sanki birbirlerini tanımıyorlarmış gibiydi. Beşiktaş formasının ağırlığının farkında değiller gibiydi. Oyuncuların birbirlerine, takıma, hocalarına sevgisi saygısı kalmamış gibi bir görüntü söz konusuydu.
ANCAK bunu düzeltmek bizim görevimiz. Kısa bir süremiz var, pazartesi Rize ile maç yapacağız. Elimizi çabuk tutup sorunun kaynağına inmemiz ve işleri bir an önce yoluna koymamız gerekiyor.”