Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bu kadro bu günler için kuruldu"

"Bu kadro bu günler için kuruldu"

Q7, Oğuzhan ve Atiba kırmızı kart cezalısı... Gökhan Gönül iyileşti ancak hazır değil. Adriano’nun da durumu şüpheli olsa da siyah-beyazlı takımın elinde birbirinden güçlü alternatif oyuncular ve farklı opsiyonlar mevcut

"Bu kadro bu günler için kuruldu"

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Red Bull Leipzig’i devirip 2’de 2 yapan Beşiktaş’ta yüzler Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor’la oynanacak kritik maça çevrildi. Geçen hafta F.Bahçe derbisinden ağır yaralı olarak çıkan siyah-beyazlılarda çok sayıda cezalı ve sakat oyuncu var ama bu durum kadronun derinliği nedeniyle teknik heyette büyük bir endişe yaratmıyor.

SİYAH-BEYAZLILARDA Quaresma, Oğuzhan ve Atiba yarınki Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecekler. Sağ bekte Gökhan Gönül iyileşti ama henüz hazır değil. Onun yerini dolduran Adriano’nun da durumu şüpheli ama Sambacı bu hafta görev yapmak istiyor.

BEŞİKTAŞ’TA bu hafta sonu sağ bekte Adriano oynayamazsa yerine Necip Uysal ve Gary Medel iki alternatif... Bu iki oyuncu aynı zamanda Atiba’nın da yerine ön liberoda oynayabilir. Oğuzhan’ın yokluğunda Tolgay Arslan görev yapacak.

SON KARAR BUGÜN

QUARESMA’NIN boşluğu ise iki şekilde dolabilir. Teknik direktör Şenol Güneş bu pozisyonda ya Jeremain Lens’i oynatacak ya da ileri uçta Alvaro Negredo’yu sahaya sürüp gol makinesi Cenk Tosun’u sağ çizgide oynatacak.

Haberin Devamı

DENEYİMLİ hoca zorlu Trabzonspor maçı öncesi en uyumlu kadroyu sahaya sürmek için denemeleri dünkü idmanda yapmaya başladı ve son kararını bugünkü çalışma sonrasında verecek.