Gazete Vatan Logo
Futbol "Bu maçlar iskeleti kurmak için önemli"

"Bu maçlar iskeleti kurmak için önemli"

Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu yarın özel maçta karşılaşacağımz İran’ın, Asya kıtasının futbolda en başarılı takımları arasında yer aldığını söyledi.

"Bu maçlar iskeleti kurmak için önemli"

Lucescu: “Dünya Kupası’nda yer alacak takımlarla oynayacağımız özel maçlar ile takımımızın iskeletini oturtmak için önemli bir yol alacağız.”

Romen hoca maç kitabında yer alan yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Teknik direktörlüğünü 2011’den beri Carlos Queiroz’un yaptığı takım, son 2 Dünya Kupası’nda finallere katılmayı başardı ve bu dönemde yalnızca 8 mağlubiyet aldı. Deneyimli savunması ve saha içi organizasyon becerisi ile İran, A Milli Takımımız için ciddi bir rakip.

GENÇLEŞME SÜRÜYOR

GEÇTİĞİMİZ mart ayındaki maçlarımızdan bugüne kadar olan periyotta kadromuzu gençleştirme yolunda çalışmalarımıza titizlikle devam ettik. Üç hazırlık maçı için açıklamış olduğumuz aday kadroda 1994 ve sonrasında doğmuş 13 futbolcu bulunuyor. Bu isimler arasında Avusturya’da forma giyen Tarkan Serbest de var. Kendisini Türkiye tercihinden dolayı kutluyorum.

HEPSİ Dünya Kupası’nda mücadele edecek takımlarla özel maçlar oynayacağımız bu uzun kamp sürecinde, takımımızın iskeletini oturtma konusunda önemli bir yol kat edeceğiz.”

Haberin Devamı