Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bu pazar zirve yapın'

'Bu pazar zirve yapın'

Beşiktaş'ın hocası Slaven Biliç, oyuncularına çok net bir mesaj verdi:

'Bu pazar zirve yapın'

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, kritik F.Bahçe derbisi öncesinde oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda önemli ifadeler kullandı... Erciyes deplasmanında alınan yenilgi sonrası kendileri için değeri daha da artan maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirten Hırvat hoca, futbolcularına net mesajlar verdi. İşte tecrübeli çalıştırıcının o sözleri:

‘ZOR BİR VİRAJDAYIZ’

“F.BAHÇE maçıyla çok zorlu ve önemli bir viraja giriyoruz. Pazar günü oynayacağımız maç ligdeki hedefimiz, ardından perşembe Partizan'la yapacağımız mücadele de Avrupa Ligi'nde gruptan çıkabilmemiz adına ciddi önem taşıyor. 2 maçı da kazanmalıyız. Önce F.Bahçe maçına konsantre olmalıyız. Aslında sizleri bu maça motive etmek için bir şeyler söylememe gerek yok. Ama yine de sizden istediğim şeyler var.

‘TAM?ANLAMIYLA KONSANTRE OLURSAK?BAŞARIRIZ’

HER şeyden önce bir F.Bahçe derbisi oynayacağız. Taraftarlarımız ve camiamız için çok önemli bir maç. Ve bu maçın böyle bir döneme gelmesi değerini yükseltiyor. Bu zamana kadar oynadığımız tüm maçları F.Bahçe derbisi için yaptığımız idmanlar olarak görün. Çok önemli bir maç ve 3 puanı almalıyız. Hem takım oyunu hem de bireysel performans olarak zirve yapmanızı istiyorum. Tam anlamıyla konsantre olursak bunu başarırız.”

Haberin Devamı