Gazete Vatan Logo
Futbol 'Bu performansı içime sindiremiyorum...'

'Bu performansı içime sindiremiyorum...'

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Letonya karşısında alınan 1-1’lik skorla adeta yıkıldı.

'Bu performansı içime sindiremiyorum...'

A Mililler 27 şut attığı Letonya kalesinde Volkan’la 4, Selçuk ve Gökhan ile 2, Arda, Caner ve Ozan’la birer kez hedefi tutturdu ancak sadece Selçuk İnan’la ağları bulurken Terim karşılaşma sonrası hem özeleştirisini yaptı hem de uyarılarını yineledi. Kurt hoca, soyunma odasında sıcağı sıcağına konuşurken en çok hayâl kırıklığı yaşadığı konuyu da şu sözlerle dile getirdi:

‘SİZ DE RAHATSIZ OLUN’

“KARŞILAŞMA boyunca hep ataktık ve o kadar çok gol pozisyonu bulduk ki; oyun olarak kendi performansınızdan memnun kalabilirsiniz. Hatta taraftar da sizin performansınızı yeterli bulabilir. Ama ben bulmuyorum. Çünkü sizi yakından tanıyıp, sahada neler yapabileceğinizi biliyorum. O yüzden bu performansın altında kalmanızı içime sindiremiyorum. Ve bundan siz de rahatsızlık duymalısınız.

‘BEN TAMAMIM’ DEMEYİN

‘BEN tamamım, üzerime düşen fazlasıyla yaptım’ dediğiniz an aslında kendinizi gelişime kapattınız demektir. Bu gece sabaha kadar üzüntünüzü yaşayın ve yeni bir güne farklı uyanın. Artık önümüzde kazanmamız gereken Hollanda maçı var. Bu dediklerimi de aklınızdan çıkarmayın.”

Haberin Devamı