Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bu rekabet bizi kamçılar"

"Bu rekabet bizi kamçılar"

Kupadaki Grandmedical Manisaspor maçında yedeklerin ortaya koyduğu görüntü Beşiktaş'ta yüzleri güldürdü.

"Bu rekabet bizi kamçılar"

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Porto beraberliği ile ikinci turu garantileyen Beşiktaş’ta moraller tavan yapmıştı ancak ardından ligde Evkur Yeni Malatyaspor karşısında bırakılan 2 puan keyiflerin kaçmasına neden olmuştu.

KARA Kartal, cumartesi günü G.Saray ile oynayacağı maç öncesi Ziraat Türkiye Kupası’nda Grandmedical Manisaspor ile karşılaşırken alınan 9-0’lık galibiyet sayesinde takımdaki neşe tekrardan yerine geldi. Özellikle de mücadelede forma giyen yedek oyuncuların ortaya koyduğu görüntü yüzleri güldürdü.

KARŞILAŞMADA bilhassa 4 gol, 1 asistle oynayan Alvaro Negredo, 3 gol, 3 asist üreten Jeremain Lens, 1 gol, 2 asistle mücadele eden Orkan Çınar dikkat çekti. Ayrıca Oğuzhan Özyakup ve Gary Medel de sahada kaldıkları sürede yaptıklarıyla övgü aldılar. Teknik heyet, bu oyuncuların özgüven tazelemesi ve yükselen performansı sayesinde takımdaki forma savaşının kızışacağını, bunun sonucu olarak da takımın grafiğinin yükseleceğini düşünüyor.

BEKLENMEYEN KATKI

ÖTE yandan siyah-beyazlı yöneticiler de Grandmedical Manisaspor karşılaşmasının takıma hiç beklenmeyen bir katkı yaptığı fikrinde. Son iki sezonda takımın başarısının altında yatan en önemli faktörlerden birinin takım içi rekabet olduğunu ifade eden yöneticiler, Türkiye Kupası’ndaki bu maçın bu sezon için bir dönüm noktası olabileceğini ifade ettiler.

Haberin Devamı