Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bu sene de şampiyon olacağız"

"Bu sene de şampiyon olacağız"

Son 2 seneyi zirvede kapatan Beşiktaş, bu sezon yarışta rakiplerinin gerisinde kalsa da Başkan Orman iddialı:

"Bu sene de şampiyon olacağız"

“Beşiktaş’ı ben şampiyon yapmıyorum. Beşiktaş şampiyon olduğunda herkesin desteğiyle şampiyon olacak. Hepimiz yürekten inanmalıyız. Camia olarak da ayağa kalkmalıyız. 2. kez üst üste 3. şampiyonluğu yaşamak istiyoruz.”

SON 2 yılın şampiyonu Beşiktaş bu sezon beklentilerin altında kalsa da başkan Fikret Orman bu yılda mutlu sona ulaşacaklarından emin olduğunu söyledi. Vodafone Park’ta bu yıl ikincisi düzenlenen dernekler çalıştayına katılan Orman ulaştıkları seviyeyi yeterli bulmadığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:
“BEŞİKTAŞ son 4 yılda taraftar sayısını büyüttü. Taraftar sayısındaki artış, başarı ile beraber, insanlara daha fazla dokunduğumuz için ortaya çıktı. Bizim yönettiğimiz Beşiktaş’ta bireysel hesap yoktur. Ben kendimizi başarılı görmüyorum. Daha çok çalışmalıyız.
‘HERKES SEMPATİ DUYUYOR’
VODAFONE ile Anadolu’da altyapı projesine başlayacağız. Her ilden herkese dokunacağız. Etkileri çok büyük olacak. Beşiktaşlılık gönüle dokunmaktır. Herkesin sempati duyduğu kulüp Beşiktaş.
BEŞİKTAŞ bu sezon da şampiyon olacak. Beşiktaş’ı ben şampiyon yapmıyorum. Beşiktaş şampiyon olduğunda herkesin desteğiyle şampiyon olacak. Buna yürekten inanmalıyız. Camia olarak da ayağa kalkmalıyız.
2. kez üst üste 3. şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Bu sezon şampiyon olursak 4. ve 5. şampiyonluklara da yaklaşırız. Beşiktaş, hepimizin kulübü. Amacımız Beşiktaş’ı daha da büyütmek. Görevimiz geçmişimize sahip çıkarak istikbale emin adımlarla ilerlemektir.”

Haberin Devamı