Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bu takımda ego olmaz'

'Bu takımda ego olmaz'

Kaptanlar Emre, Volkan ve Kuyt, İsmail Kartal’dan izin alıp, arkadaşlarıyla toplantı yaptı.

'Bu takımda ego olmaz'

Emre, 'Bu takımda ego olmaz, egoyu silip atın artık. Beraber şampiyon olacağız' dedi.

Samandıra'da iki gündür antrenmanlar neşe içinde geçiyor. Futbolcuların yüzü gülüyor. “İç çatışma” görüntüsüne inat, hep birlikte aile fotoğrafı veriyorlar. Bu değişimin sırrı, Emre, Volkan ve Kuyt’ın Teknik Direktör İsmail Kartal’dan izin alıp, Salı günü idmandan önce arkadaşlarıyla toplantı yapması. Toplantıda ilk sözü alan isim olan Emre Belözoğlu, arkadaşlarından egolarını unutmalarını istedi:

CAMİAYI ÜZÜYORUZ

“3 Temmuz gibi zorlu günlerden gelip şampiyon olduk. Şu anda hem başkanımızı hem camiayı üzüyoruz, buna hakkımız yok. Bizim ayağa kalkmamız ve camiayı ayağa kaldırmamız gerekiyor. ‘Sezon başı, telafi edilebilir’ diye düşünmeyin, her galibiyetin altın değerinde özelliği var. Şimdiden işi sıkı tutup, futbolumuzu oynamalıyız, sonuç almalıyız. Bu takımda ego olmaz, egoyu silip atın artık. Hep beraber iyi idman yapıp iyi maçlar yapıp şampiyon olacağız.”

BİZİ ÖRNEK ALAN ÇOCUKLARI DÜŞÜNÜN

Volkan Demirel de toplantıda şöyle konuştu: “Biz çok iyi olursak camiada herkesin morali yerine geliyor, TV başındakileri, maça gelenleri, sokakta bizi örnek alan, hayran olan çocukları düşünün. Onlara karşı sorumluluklarımız var. Biz iyi takımız. Bunu hepiniz biliyorsunuz, biz istersek geçen yılki gibi puan farkıyla şampiyon oluruz. Çok fazla hata yaptığımız doğru ama bunları geride bırakıp, gerekli dersleri çıkartıp, en iyisini ortaya koyacağız. Konya maçı bunun başlangıcı olacak.”

Haberin Devamı

PARANIZI ALIYORSUNUZ FUTBOLUNUZU OYNAYIN

Dirk Kuyt da F.Bahçeli futbolculardan aldıkları parayı hak etmelerini istedi: “Sezon başında enteresan maçlar oynadık, Roma’ya, Olympiakos’a, G.Saray’a karşı. Biz bunu yapabiliyoruz. Tek yapmamız gereken hatırlamak. Ben, ailem ve diğer yabancılar, burada çok mutlu. Herkes aslında bu takımda mutlu ve huzurlu. Başarısız olmak için hiçbir sebebimiz yok. Paralarımız zamanında ödeniyor. Büyük bir aileye mensubuz. Öyleyse çıkalım, futbolumuzu oynayalım.”

(Akşam)