Gazete Vatan Logo
Futbol 'Bugün bırakırım, sorun değil'

'Bugün bırakırım, sorun değil'

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim ve Arda Turan'a yanıt geldi.

'Bugün bırakırım, sorun değil'

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programının yorumcusu Mehmet Demirkol, İzlanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Fatih Terim ve Arda Turan'ın açıklamaları sonrası onları yanıtlar şekilde yorumlarda bulundu.

İşte Demirkol'un açıklamaları:

"Burada direkt muhattap olduğum için cevap vermem lazım. Arda'nın kamuoyuyla paylaştığı bir mesaj var ve ben de onun üzerine yorum yapıyorum doğal olarak. Ben burada desem ki, 'Ne işin var kardeşim o saatte ayakta?' 'Sanane' der.... Haklıdır da... Ama sözlerim öyle değildi, öyle aksetmiş olabilir. Cevap vermesi de güzel. Bütün oyuncular konuşsun, daha çok konuşsun. Bu iyi bir şeydir. Söylemeye çalıştığım o mesajda yansıyan ruh hali, iyi bir ruh hali değil bence. Hırsını kaybetmesin. Fiziksel ve ruhen fit olmak lazım. Maçları seyrediyoruz. Bizim sektörümüzde, Türkiye'de biraz zamanlar geniş. Bu kadar çok konuşurken de çok şey yorumlamak gerekiyor. Dolayısıyla hata imkanı da çoğalıyor. Barcelona medyası da kolay değildir. Onları da takip ediyoruz. Hiçbir yerde kolay değildir. Mourinho'yu perişan ediyorlar."

Haberin Devamı

"Çek Cumhuriyeti maçıyla da ilgili beğenmediğimi söyledim. Penaltıya kadar kaleye şutumuz yok. Bunun neresini beğeneyim. Bundan rahatsız olunmaz. Bunu da söylemeyeceksek niye yapıyoruz ki... Yapmayalım o zaman. Ha yapmaya da biliriz çok da önemli değil yani. Hakkaten yapmayalım istiyorsanız. Bırakabilirim hemen yani hiç sorun değil benim için. Çok zengin adam olduğumdan değil, başka bir şey yaparım. Üzerine konuşulmayacaksa futbol niye var? Bugün bırakırım, hiç sorun değil. Mesele o değil."

"Fatih Terim de toplantıda yandan 'Kaos futbolu, kaos futbolu' diyor. 'Bırakalım çapaları, çupaları' diyor. Ben bir duruma öyle isim koydum. İsim koymadan nasıl konuşacağız. Birbirimize nasıl anlatacağız. O zaman ismini siz koyun ben de onu konuşayım. Bu polemiği yaptığım için de çok üzgünüm ama insanı da delirtiyorlar yani. Bir şeye isim koydu diye insana kızılır mı ya? Hoca totem de yapıyor olabilir. Her maçtan önce böyle problemlerimiz oluyor. Sonra kazanıp, geçiyoruz. Ona ben hazırım sonuna kadar. 50 yıl boyunca devam etsin bu."

Haberin Devamı