Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bugünü konuşmaya gerek yok'

'Bugünü konuşmaya gerek yok'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşılaşmasını yorumladı.

'Bugünü konuşmaya gerek yok'

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1 yenilen Kasımpaşa’da teknik direktör Rıza Çalımbay, mücadeleyi değerlendirdi.

İlk gole kadar oyunun başa baş gittiğini belirten Çalımbay, “Normalde maç denk gidiyordu. İlk golü yedik ama bunu telafi edebilirdik. 2. gol gelince bir de 10 kişi kaldık. Fenerbahçe’ye karşı eksik kalmak iyi değil. İkinci yarı 10 kişiyle 11 kişiye göre daha iyi oynadık. Demek ki bazı şeyler yapılabiliyormuş. Sakatlıkların eksikliğini hissettik. Bugünü konuşmaya bile gerek yok. Yenilgiyi hak ettiğimiz bir maç oldu. Oyuncularımızın gerçek kapasiteleri böyle değildi” açıklamsını yaptı.

Bazı futbolcuların performansından memnun olmadığını dile getiren Kasımpaşa’nın patronu Rıza Çalımbay, “Sakat ve cezalı oyuncularımızın geri dönmesiyle lige yeniden başlamak istiyoruz. Zaten bu maça epey sıkıntılı çıktık. Kendi sahamızdaki maçları kazanmamız lazım. Bazı arkadaşlarımızın bu kadar düşük tempoda oynamaması gerekiyordu. Ama futbolun içinde böyle şeyler oluyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı