Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği 'Bunlar nereden çıkıyor!'

'Bunlar nereden çıkıyor!'

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, rakipleri karşısında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

'Bunlar nereden çıkıyor!'

Üzülmez, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım için de mücadele açısından iyi bir maç olduğunu anlatarak, "İki takım adına da çok pozisyon çıkmadı. Rakibimiz ligin dişli takımlarından birisi. Önemli oyunculara sahip. Onlara fırsat vermedik. Bugün iyi de değildik, kötü de değildik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek sahadan 3 puanla ayrılabilirdik." dedi.

Mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik eden Üzülmez, "Biz önemli işler başardık. Alt sıralardaki takımlara bakarsanız, önemli işler gerçekleştirdik. Çalıştık ve bu güzel takımı ortaya çıkardık." diye konuştu.

Hafta içi basında kendisi hakkında çıkan haberlerin sorulması üzerine Üzülmez, şu yanıtı verdi:

"Gençlerbirliği biz gelmeden önce neredeydi, şimdi nerede? Bu olumsuz haberleri yapanlar iyi niyetli değil. Art niyetli insanların asılsız haberlerine inanmayın. Birileri birilerini mi getirmek istiyor, ben her şeyi açık açık söylüyorum, niye bu haberler çıkıyor, şu andaki başarının üzerine gelecek hocamız şampiyon mu yapacak takımı? Biraz insanlar artık bu haberleri yaparken vicdanlarıyla hareket etsinler. Ben başarısız olsam çıkarım söylerim zaten. O insanlar bu haberleri niye yapıyor, farklı nemalanmalar mı var, farklı bir düşünceleri mi var onu söylüyorum. O insanlar da buradan mesajı almıştır artık Başkanla konuştuk. Ufak tefek sıkıntılar var. Ben istikrardan yanayım. Önümüzdeki dönemde de devam etmek istiyorum. Salı günü başkanla görüşeceğim. Takviyeler lazım."

Haberin Devamı