Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Burası şampiyonların kulübü!"

"Burası şampiyonların kulübü!"

F.Bahçe Teknik Direktörü Kocaman, yeni sezon öncesi futbolcularını bu sözlerle motive etti:

"Burası şampiyonların kulübü!"

“F.Bahçe bir dünya kulübü. Basketbolda Avrupa’nın en büyük kupası bizim müzemizde. Atletizmde 200 metre dünya şampiyonu bizim sporcumuz. İşte siz böyle bir kulübün oyuncususunuz. Bunun değerini ve sorumluluğunu bilmek lazım. Yeni sezon öncesi bu duyguları düşünerek oynamanızı istiyorum.”

AYKUT Kocaman’ın yeni sezonla ilgili yaptığı motivasyon konuşması güne damgasını vurdu. Süper Lig’de 3 yıldır uzak kaldığı şampiyonluğu bu sene kucaklamak isteyen ve yeni sezonun ilk maçında bugün Göztepe’ye konuk olacak Kanarya’da Kocaman kulübün büyüklüğüne vurgu yaparken şunları söyledi:

F.BAHÇE bir dünya kulübü. Takımda eski olanlar bilir ama yeni gelenlere hatırlatmakta fayda var. Basketbolda geride kalan sezonda F.Bahçe, Euroleague’i kazandı. Avrupa’nın en büyük kupası basketbolda bizim müzemizde.

ÖNCEKİ gün de atletizmde ülkemiz adına 200 metrede sporcumuz Ramil Guliyev Dünya Şampiyonu oldu. Hem ülkemiz hem de F.Bahçe adına gururlandık.

‘HERKES İSTİYOR’

İŞTE siz böyle bir kulübün oyuncususunuz. Buraların değerini ve sorumluluğunu bilmek lazım. Yeni sezonda bu duyguları düşünerek oynamanızı istiyorum.”

Haberin Devamı

KOCAMAN kendisine yeniden F.Bahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attığı 30 Haziran’da da aynı konuya vurgu yaparken “Burası dünyanın en büyük spor kulübü. Öçinde bireysel ve takım sporları olarak çok sayıda Avrupa, dünya, Olimpiyat başarıları var. Futbolu da bu seviyeye getirebilmek, zaten F.Bahçelilerin ortak tutkusu ve isteği. Bu takım buraya doğru gidecek” ifadelerini kullanmıştı.