Gazete Vatan Logo
Futbol 'Bursa'yı bir şampiyonluk kesmez'

'Bursa'yı bir şampiyonluk kesmez'

Hikmet Karaman katıldığı panelde iddialı konuştu.

'Bursa'yı bir şampiyonluk kesmez'

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yardımcı antrenör Ersel Uzgur, efsane kaptan Sedat Özden, Basın Sözcüsü Selçuk Eren ve Genel Sekreter İlhan Uslu Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği organizasyonda Tophane Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Sporda Etik ve Fair-play Ruhu konulu panele katılan yeşil beyazlılar, öğrencilerin yoğun ilgisi ve tezahüratlarıyla karşılandı.

KARAMAN ÇEKİM YAPTI

Teknik Direktör Hikmet Karaman panel öncesi öğrencilerin coşkusunu cep telefonunun kamerasıyla çekmesi dikkatlerden kaçmadı. Öğrenci ve öğretmenlere imza dağıtan tecrübeli teknik adam daha sonra panelde konuşma yaptı.

GENEL SEKRETER İLHAN USLU: "ÖNEMLİ OLAN KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTMAK"

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu yaptığı konuşmada, gençlerin daha fazla Bursaspor sevgisiyle yaşamasını her zaman istediklerini belirterek, "Gençlerimizin daha fazla Bursaspor sevgisiyle yaşamasını düşünüyorduk. Sizleri görünce geleceğimizin çok iyi olduğunu görüyorum. Hiçbir takım bizim karşımızda duramaz. Alt yapılarımız çok kuvvetli geliyor. A takıma bu isimlerden 3-4 futbolcuyu adapte edebilirsek gençlerin neler yapabileceğini tüm dünyaya göstereceğiz. Bursaspor aşkı hiçbir zaman için kalbinizden gitmeniz. Ana baba olduğunuzda da çocuklarınıza bunu aşılayın. Önemli olan İstanbul semt takımlarını tutmak değil kendi şehrinin takımını tutmak" diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR HİKMET KARAMAN: "BURSASPOR'UN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman öğrencilerin coşkusunun üst düzeyde olduğunu söyleyerek, "Sizlerin bu coşku ve sevgisi olduğu sürece Bursaspor'un önünde kimse duramaz. Bütün başarılar eğitimden geçiyor. Bursaspor'u bir şampiyonluk kesmez. Defalarca şampiyonluklar yaşayacak takımı yapmanın ayak seslerini duyuyorum. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. İlk hedefimiz Avrupa Kupaları'na katılmak. Bakın 17 yaş grubumuz Avrupa Şampiyonu oldu. 2 sene sonra bu çocuklar Avrupa'nın en üst kademesinde şampiyon olabilecek kapasiteye gelecekler. Bunun ürünlerini de gelecek yıllarda alacağız" şeklinde konuştu. Konuşmaların sonrasında öğrenciler tezahüratlarıyla tecrübeli teknik adama başarı dilerken, "Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi" şeklinde tezahüratta bulundular.

Haberin Devamı