Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Caner bizim için büyük şans"

"Caner bizim için büyük şans"

Dün de golünü atan Cenk, asist yapan takım arkadaşını övdü:

"Caner bizim için büyük şans"

“Onun bizim takımda olması benim için bulunmaz bir fırsat. Çok iyi orta yaptı, ben de ön direğe gitmiştim, güzel bir gol oldu. Kendime hep hedefler koyuyorum. Daha iyi olacağım.”

ÖNCE Demba Ba, sonra da Mario Gomez’in arkasında oynayıp kendini geliştiren, geçen sezon Aboubakar’la girdiği müthiş forma mücadelesinden daha da kuvvetlenerek çıkan Cenk Tosun bu sezon ise adeta fırtına gibi esiyor. Geçen hafta Şampiyonlar Ligi’nde attığı müthiş golün ardından dün de Konya karşısında perdeyi açan isim olan Cenk, attığı golde aslan payını kendisine asist yapan Caner’e verdi.

‘KONYA’YA ÇOK ATTIM’

MİLLİ golcü maçın ardından yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok iyi başladık maça. Caner’in bizim takımda olması benim için bulunmaz bir fırsat. Çok iyi bir orta yaptı, ben de ön direğe iyi gitmiştim. Güzel bir gol oldu. Daha farklı kazanabilirdik yama maç 2-0 bitti. Bundan da memnunuz.

BEN her zaman kendime yeni hedefler koyuyorum. Sezon başı özel hoca tuttum, onunla çalıştım. Kendimi çok iyi ve güçlü hissediyorum şu an. Daha da iyiye gideceğimi de düşünüyorum.

Haberin Devamı

KONYA maçlarından çok gol attığımı tahmin ediyordum. Serkan ağabeye biraz gol attım galiba. 7 gol atmışım Konya maçlarında ama sanki daha çok attım gibi geliyor bana” şeklinde konuştu.